Back

ⓘ Kajol Devgan




Kajol Devgan
                                     

ⓘ Kajol Devgan

Kajol Devgan inggih punika putri saking Tanuju lan Shomu Mukhrejee lan keponakan saking Nutan Behl. Kajol inggih punika génerasi kaping 4 aktris: Tanuju ibukipun, bibi ibunipun Nutan Behl, Shobhna Samarth simbah saking ibunipun, lan simbahipun Rattan Bai bintang filem ing mangsanipun. Kajol kados dipunpasangake kalih Aktor Shahrukh Khan. Kanyataanipun filem kalih Shahrukh Khan kathah kan dados Hits inggih punika kang berhasil dados super hits lan blockbuster. Terdaftar dados nomer 4 aktris saking ’Top Bollywood Actress” ing taun 2006.

  • Papan, tanggal Lair: Mumbai, 5 Agustus 1974
  • Asma Nikah: Kajol Devgan
  • Asma Asli: Kajol Mukhrejee
  • Garwa: Ajay Devgan
                                     

1. Film

  • Rab Ne Bana Di Jodi 2008
  • Pyar To Hona Hai Tha 1998 dados Sanjana
  • Bumbai Ka Babu1996 dados Neha
  • U Me Aur Hum 2008 dados Piya
  • Raju Chacha 2000 dados Anna
  • My Name Is Khan 2010 dados Mandira
  • Kuch Khatti Kuch Meethi 2001 dados Tina/Sweety Khanna
  • Gupt: The Hidden Truth 1997 dados Isha Diwan
  • Toonpur Ka Superhero 2009
  • Kabhi Alvida Naa Kehna 2008 Piano Dance
  • Kuch Hota Hai 1998 dados Anjali Sharma
  • Hall e Dil 2008
  • Hamesha 1997 dados Rani Sharma/Reshma
  • Duplicate 1998
  • Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain 1999 dados Megha
  • Lan Sapanunggale
  • Dil Kya Kare 1999 dados Nandita Rai
  • Dushman 1998 dados Sonia/Naina Saigal
  • Dilwale Dulhaniya Le Jayenge 1995 dados Shimran Sigh
  • Minsaara Kanavu 1998 dados Priyaa
  • Hote-Hote Pyar Hogaya 1999 dados Pinky
  • Pyaar Kiya To Darna Kya 1998 dados Muskhan Taakur
  • Ishq 1998 dados Kajal

Kajol inggih punika isteri saking Ajay Devgan kang dados aktor. Kajol terpesona déning kharisma Ajay.