Back

ⓘ Johnny Simmons




Johnny Simmons
                                     

ⓘ Johnny Simmons

Johnny Simmons utawa jangkepé Johnny James Simmons iku aktor saka Amérikah Sarékat. Sanajan dhèwèké uripé ing Los Angeles mung sedhiluk, Johnny wis siyap kerja. Ing taun 2005 Johnny Simmons ngrampungaké sekolah ing W. T. White High School. Dhèwèké wiwit terjun ing babagan aktor lan akting wiwit taun 2006. Film pisananane ing Los Angeles was entitleirah-irahane "My Ambition". Ing Texas, Johnny sekolah ing SMP Nathan Adams lan nerusaké ing Sekolah T. C. Marsh Middle. Peran pisanane main filem ya iku ing filem Evan Almighty, ing kana dhèwèké main bebarengan karo Dylan Baxter, kang dadi mungsuhe Steve Carell lan Lauren Graham. Johnny Simmons tau digosipake cedhak karo aktris Emma Watson. Ora mung digosipake cedhak, Johnny lan Emma uga digosipake pacaran.

                                     
  • Burns Johnny Simmons minangka Billiam Willingham Dax Flame minangka Zack DeRay Davis minangka Domingo Jake Johnson minangka Principal Dadier Johnny Pemberton
  • Elizabeth Paul Rudd as Mr. Anderson Nina Dobrev minangka Candace Kelmeckis Johnny Simmons minangka Brad Erin Wilhelmi minangka Alice Adam Hagenbuch minangka Bob