Back

ⓘ Lucky Perdana




Lucky Perdana
                                     

ⓘ Lucky Perdana

Lucky Perdana. Lucky Perdana iku salah sijiné pemeran filem Indonésia. Sanajan wis kerep main sinétron nanging jenengé lagi misuwur nalika taun 2006. Lucky iku pacaré artis Masayu Clara.

                                     

1. Biografi

Lucky Perdana lair saka pasangan Bambang swargi lan Puji K. Lucky iku anak kang sepisanan saka sadulur kang cacahé telu. Lucky Perdana ngugemi agama Islam sanajan tau sekolah ing SMP Katulik kang dadi SMP faforit ing kuthané. Lucky duwé karir ing babagan modeling lan akting. Sawisé menang Top Guest taun 2002, Lucky kang maune kepéngin dadi juru main bal profésional iki wiwit akèh éntuk tawanan kanggo main sinétron. Akèh sinétron lan FTV kang dibintangi kaya ta Kiamat Sudah Dekat 2, Cowok Impian, Pangeran Penggoda, Candy, Ratu, Safira, Upik Abu & Laura, lan liya-liyané. Sinetron "Candy" kang dibintangi Lucky bareng karo Rachel Amanda dadi sinétron paling vaforit nalika ajang Panasonic Global Awards ing taun 2007PGA. Saliyané iku Lucky uga kalebu artis The Most Teen Licious Star of The Year 2007 versi kalawarta Teen. Ing pungkasan taun 2010 nganti saiki, Lucky aktif akting dadi tokoh Tirta ing sinétron Putri Yang Ditukar kang disiyarake ing salah sijiné stasiun télévisi swasta Indonèsia. Nalika tanggal 23 Agustus 2010, Lucky mèlu pengeroyokan salah sijiné wong lanang kang jenengé Sony Prakoso, kang uga personil band Bevlyen bareng karo Cella Kotak.