Back

ⓘ Salat munfarid




                                     

ⓘ Salat munfarid

Salat Munfarid iku salat sunat kang dilakoni dhéwé, ing masjid, musala, omah, lan sapanunggalané. Sabeneré salat sunat iki bisa diayahi kanthi jamaah nanging luwih kaprayogakaké dilakoni dhéwé.

                                     

1. Jinis

Salat-salat kang luwih becik diayahi dhéwé antarané:

  • Salat rawatib
  • Salat tahiyatul masjid
  • Salat duha
  • Salat mutlaq
  • Salat tasbih
  • Salat kajat
  • Salat istikarah
                                     
  • grahana Salat sunat kang diayahi kanthi dhèwèkan munfarid antarané: Salat Rawatib Salat Wudhu Salat Istikharah Salat Mutlaq Salat Dhuha Salat Tahiyyatul