Back

ⓘ Hengky Tornando




Hengky Tornando
                                     

ⓘ Hengky Tornando

Hengky Tornando. Hengky Tornando iku salah sijiné aktor Indonesia. Hengky nduwéni jeneng asli ya iku Husain Habib Asgar. Hengky Tornando iku bojoné aktris Baby Zelvia. Hengky krama karo Baby Zelvia nalika tanggal 9 Oktober 1992. Sadurungé krama karo Hengky, Baby wis tau krama lan nduwéni anak kang cacahé loro ya iku Felicia lan Felicita. Nalika krama karo Hengky, Baby duwé anak kang cacahé telu. Anake Hengky saka kramané karo Baby ya iku Farah, Nazelia, lan Khadafy. Kramane Hengky lan Baby nalika iku tau ditutup-tutupi. Iki amarga sadurungé krama karo Baby, Hengky dijodhohake karo sepupune lan Hengky banjur krama karo sepupuné nalika tanggal 21 Juni 1993. Nalika kramané karo Baby kebongkar, para artis ora setuju anané poligami. Nanging kramané Hengky karo sepupuné ora suwé banjur pegatan. Nanging saka kramané karo sepupuné, Hengky nduwéni anak kang cacahé siji.

Nalika sasi Mèi 2001, Hengky kecekel pulisi nalika nggawa shabu-shabu. Sawisé dikunjara kang suwené setaun, Hengky banjur ditokake. Hengky banjur nglakoni kagiyatan bisnis lan keagamaan. Saliyané iku, Hengky uga sregep nekani taushiyah kanggo ngisi lan nambah ngèlmu agama lan ngundhakaké iman. Nalika ing kunjara, Baby kerep niliki Hengky ing LP Tangerang.

                                     
  • Baby Zelvia Pakaryan aktris Taun aktif 1977 - sekarang Bojo Hengky Tornando
  • Dibintangi Fendy Pradana Harto Kawel Sirjon De Gaut Murti Sari Dewi Hengky Tornando Anneke Putri Elly Ermawatie Wenny Rosaline Atut Agustinanto Baron Hermanto