Back

ⓘ Anju (panganan)




Anju (panganan)
                                     

ⓘ Anju (panganan)

Anju ya iku jajanan kang disuguhake ing Koréa kanggo dipangan bareng ombèn-ombèn kang ngandhut alkohol. Dhèndhèng sapi, hoe, yukhoe, kacang, iwak nus garing lan gochujang, rajangan woh-wohan, salad, lan dubu kimchi minangka sapérangan tuladha anju kang misuwur.

Sanajan ora ana paugeran kang jelas, anju kang disuguhake padatan miturut ombèn-ombèn kang diombe. Makgeolli lan dongdongju padatan diombe karo anju awujud pajeon utawa bindaetteok. Bir padatan diombe bareng sosis utawa pitik goreng.

Anju disediakake ing bar, omah makan, lan papan karaoke kang nyuguhake ombèn-ombèn alkohol. Ing sapérangan papan oombèn-ombèn ing Koréa, anju kudu dipesen nalika pesen ombèn-ombèn alkohol.

                                     
  • minangka panganan nyamikan, banchan panganan sing kalebu bap utawa anju panganan sing diiringi sul Po disiapake kanggo acara tradisional kayata pyebaek
  • kanthi nyampur siput bulan karo sayuran. Ing Korea Selatan, iki minangka anju panganan sing disedhiyakake lan dipangan karo omben - omben alkohol sing biasane
  • disajekake minangka banchan sajian sing ana gandhengane karo nasi uga anju panganan sing kalebu minuman beralkohol Ing Korea sakwise perang, wiwit pertengahan
  • putih, gula, lan rempah - rempah liyane. Iki asring dipangan minangka anju panganan sing dikonsumsi nalika ngombe, ing Korea Selatan. Julia Moskin, nulis
  • uga dianggep minangka panganan enak lan luwih larang tinimbang daging biasa kanthi bobote padha. Iki minangka anju populer panganan sing disedhiyakake lan
  • jero saka kubis napa Bossam minangka panganan sing kawentar ing Korea Kidul, asring dadi anju yaiku panganan sing dipangan karo ombenan ngandhut alkohol
  • utawa daging babi bisa digunakake kanggo nggawe sajian. Dikonsumsi minangka anju iringan omben - omben alkohol utawa digunakake kanggo nutupi piring liyane
  • ing endi sajian kasebut digawe kaping pisanan. Sajian kasebut saiki dadi anju iringan minuman beralkohol lan barang mangan siang ing lingkungan perguruan
  • Bebarengan karo Kimchi, disajikaké minangka anju karo minuman beralkohol kaya ta makgeolli utawa dongdongju Jeon panganan Pajeon Bindaetteok Masakan Korea koreanyori