Back

ⓘ SS501




SS501
                                     

ⓘ SS501

SS501 ingkang dipunwaos ingghi punika boyband saking Koréa Kidul. Grup punika gadhah 5 personil inggih punika, Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min lan Kim Hyung Joon. SS501 piyambak wonten ing agensi menejemen DSP Entertainment. Wiwitipun, "S" satunggal saking SS501 inggih punika singkatan saking "Super", lan "S" kalih kanggé "Singersongwriter". Angka "5" gadhah makna anggota SS501 ingkang wonten 5, 0 gadhah makna "kathah", lan "1" gadahhi makna nomer 1. Nanging sapunika, "S" satunggal punik agdhahi makna "Sun, Star, Special" ingkang dados makna SS501 ing mangsa ngajeng. Sapanunggaipun punika "S" kalih singkatan kanggé "singer", lan "501" gadhah makna 5 ingkang abadi dados 1.

                                     

1. Anggota

  • Kim Hyun Joong 김현중 ; hanja: 金賢重: ketua, vokal
Tanggal lair: 1986-06-06 Juni 6, 1986 Pengalaman: pembawa acara tetap Show! Music Core 쇼! 음악중심 di MBC saking 11 November 2006 ngantos Maret 2007.
  • Heo Young Saeng 허영생 ; hanja: 許永生: vokal utami
Tanggal lair: 1986-11-03 Novèmber 3, 1986 Pengalaman: DJ radio SBS FM acara "SS501 Youngstreet" Juni 2006-Agustus 2006
  • Kim Kyu Jong 김규종 ; hanja: 金圭鐘: vokal
Tanggal lair: 1987-02-24 Fèbruari 24, 1987 Pengalaman: drama televisi Break Mnet, Mèi 2006, DJ SBS FM acara "SS501 Youngstreet" Agustus 2006-April 2007g antosaken Heo Young Saeng.
  • Park Jung Min 박정민 ; hanja: 朴政珉: vokal
Tanggal lair: 1987-04-03 April 3, 1987 Pengalaman: DJ SBS FM acara "SS501 Youngstreet" Mèi 2006-April 2007, presenter acara televisi Great Expectations Nukkimpyo: Widaehan Yusan 74434; hangul: 느낌표: 위대한 유산 MBC, Dhésèmber 2006-April 2007, bintang tetap acara Ikemen Gasshūkoku Fuji TV, Oktober 2007-sekarang
  • Kim Hyung Joon 김형준: hanja: 金亨俊: vokal
Tanggal lair: 1987-08-03 Agustus 3, 1987 Pengalaman: pangisi suara tokoh Pi ing filem anime Shark Bait versi basa Koréa; lintang video musik catch déning Ock Ju-hyun
                                     

2. Karir SS501

Personil punika dipunpundhut saking audisi M!PICK ing sasi Maret 2005. Acara punika dipunlajengaken déning televisi kabel KM dan Mnet. Single satunggalipun saking SS501, inggih punika Gyeonggo dipunrilis Juni 2005. Ing sasi April 2006, SS501 gadhah panunjukkan ing Nippon Budōkan kanggé HUT TV kabel Mnet Jepang. Lan dipunlajengaken jumpa fans. Panunjukkan satunggalipun ing Jepang dipunlajengaken ing Grand Cube Osaka ing sasi September 2006 Singel Kokoro dipunrilis sasi Agustus 2007. Kokoro ngantos dados ing tangga tembang Oricon urutan kaping 5. Singel kaping kalih, Distance=Kimi to no Kyori dipunrilis 19 September 2007, lan dados ing urutan kaping 3 Oricon. Lajengaken punika, album satunggal, SS501 dipunrilis ing tanggal 24 Oktober 2007. Sapanunggalipun punika personil saking SS501 piyambak inggih punika wonten ingkang dados aktor tuladha Kim Young Joong leader inggih punika dados aktor ing drama Koréa dados Yoon Ji Hoo ing Boys Before Flowers

                                     

3. Diskografi Koréa

Singel

  • "Snow Prince" Dhésèmber 2005
  • "Love Like This" Oktober 2009
  • "Love Ya" Mèi 2010
  • "Gyeonggo" 경고 Juni 2005
  • "Im Your Man" 2009
  • "Deja Vu" Maret 2008

Album

  • Deja Vu
  • S.T. 01 Now November 2006
  • Rebirth Oktober 2009
  • U R Man November 2008
  • Destination Juni 2010

DVD

  • The 1st Story of SS501 April 2007
  • 1st Concert Step Up November 2006

Video musik

  • Deja Vu
  • Geunyeo. Useotda 그녀.웃었다 olèh 2Shai dibintangi Kim Hyun Joong dan Kim Kyu Jong
  • Geop Jaeng I 겁쟁이
  • Snow Prince
  • Love Like This
  • Fighter
  • Let Me Be The One
  • Everything
  • UR Man
  • Neol Bureuneun Norae Remix 널 부르는 노래 Remix
  • Gyeonggo 경고
  • Unlock
  • Never Again
  • As A man olèh Gummy starring Kim Hyun Joong
  • 4 Chance
  • Love Ya
  • Kkaman Angyeong 까만안경 olèh Eru dibintangi Kim Hyun Joong

Tembang filem

  • Koongya
  • Surgeon Bong Dal-hee 외과의사 봉달희 SBS, Januari 2007-Maret 2007
  • Boys Before Flowers romans, KBS Dhésèmber 2008


                                     

4. Diskografi Jepang

Singel

  • "Kokoro" Agustus 2007
  • "Distance ~Kimi to no Kyori" September 2007
  • "Lucky Days" Juni 2008

Album

  • Rebirth 2009
  • S.T.01 Now Mèi 2008
  • SS501 Oktober 2007
  • Singles Mèi 2008
  • Destination 2010

DVD

  • Live In Japan Agustus 2007
  • 1st Concert In Osaka Maret 2007
  • Special Event Tour Heart to Heart Fèbruari 2008
  • Deja Vu Mèi 2008
  • The 1st Story of SS501 Fèbruari 2008
                                     
  • serial drama Koréa, lan ugi dados host acara TV The M kalih Kim Hyun Joon SS501 lan Seulong 2PM. Sunny gadhah sadulur kalih uga gadhah tanggal lair ingakng
  • lan disenengi wong akèh, ana ing kono uga mèlu byantu Kim Hyun Joong saka SS501 Lee Young Ah lan Ahn Sung Ki. Penyanyi K - Pop Eru dipunundhuh tanggal 19