Back

ⓘ Januarisman Runtuwene




Januarisman Runtuwene
                                     

ⓘ Januarisman Runtuwene

Januarisman kondhang ning masarakat kanthi jeneng Aris Idol. Kasus iki lagi digarap déning para pihak kang berwajib.

Ora namung iku, amarga kadadian cerainé, Aris bakal dipecat saka ajang Indonésian Idol. Babagan apa kang dadi rencana ceraianné, Aris milih kanggo rujuk karo garwané, Fanny ning akiré. Dhèwèké tambah cedhak karo garwané wiwit akur awit dhèwèké lara.

Taun 2011, dhèwèké sarujuk manawa satpol PP kang ngurusi kateriban kutha Jakarta meh mbongkar kuburané Mbah Priok. Miturut dhèwèké, sikap para satpol PP mau kebangetan lan brutal. Kuduné, sadurungé anak sikap kaya iku kudu ana negosiasi pihak Walikotané, apa manèh nganti ana kurban kang tiwas.