Back

ⓘ Présènter




                                               

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey kang jeneng asline Oprah Gail Winfrey minangka tokoh kang kawéntar ing Amérikah Sarékat. Dhèwèké iku présénter, prodhuser lan aktris. Oprah lair ing Kosciusko Mississippi tanggal. Dhèwèké duwé acara kang kawéntar banget judhulé Oprah Winfrey Show. Dhèwèké tau dadi kurban kekerasan séksual déning kulawarga lan kanca-kancané ibuné, Vernita. Terus dhèwèké pindhah ing Nashville, urip karo bapake, Vernon. Vernon iku tukang cukur rambut lan duwé bisnis. Oprah mlebu ing Tennessee State University ing taun 1971 lan wiwit kerja ing radio lan tv ing Nashville. Oprah pindhah ing Baltimo ...

                                     

ⓘ Présènter

  • Choky Sitohang iku sawijining présènter acara utawa pranata cara ulah raga lan musik. Jeneng asline Ronal Paul Yonathan Sitompul. Priya kelairan Bandhung
  • Jawi Kilèn, 24 Dhésèmber 1979 umur 41 taun punika salah satunggaling présènter tivi Indonésia. Tina Talisa punika mantan finalis Puteri Indonésia 2003
  • Pinang, 29 Juli 1963 umur 57 taun Boy Noya punika salah setunggaling présènter pawarta tivi Indonésia. Sapunika Boy Noya nggabung kaliyan salah setunggaling
  • éntuk rating kang dhuwur. Saliyané iku, Tika Panggabean uga tau dadi présènter ing adicara tivi kaya ta Surprise - Surprise ing Trans TV. Tika Panggabean
  • Jakarta, 14 Agustus 1981 umur 39 taun Daniel Mananta ya iku salah sijiné présènter kang asalé saka Indonésia. Kariré diwiwiti nalika Daniel dadi VJ ing MTV
  • Bachtiar lair ing Jakarta, 2 Mèi 1973 umur 47 taun ya iku salah sijiné présènter lan modhèl kang asalé saka Indonésia. Kajaba iku Susan Bachtiar uga dadi
  • Sulawesi Kidul, 16 Sèptèmber 1977 umur 43 taun punika salah setunggaling présènter pawarta wonten ing Metro TV. Najwa dados anchor program pawarta prime
  • Bertrand Antolin ing donyaning hiburan Indonésia, luwih ditepungi dadi présènter juru main sinétron lan juru main filem. Saliyané iku, Bertrand Antolin
  • dados pranata cara présènter acara kontès dangdut, Hajatan Dangdut Mania ing TPI. Sasampunipun suksès dados bintang filem lan présènter Kiki ingkang gadhah
  • Priatnakusumah lair ing Jakarta, 31 Oktober 1977 umur 43 taun ya iku aktris lan présènter Indonésia. Jeneng Tike dikenal sawisé main ing variety show ing Trans
  • Juli 1977 umur 43 taun iku ditepungi minangka juru main sinétron, présènter modhèl, lan pelawak Indonésia. Pisanan diweruhi masarakat nalika dhèwèké