Back

ⓘ Pemusik jazz




                                               

Mus Mualim

Mus Mualim. Mus Mualim nduwéni jeneng asli Muslim. Mus Mualim iku salah sijiné pemusik asal Indonesia. Mus Mualim iku bojoné penyanyi Titiek Puspa. Saka pernikahané karo Titik Puspa, Mus Mualim nduwé anak kang cacahé loro ya iku Petty Tunjung Sari lan Ella Puspa Sari. Mus Mualim iku guru ngaji ing kampungé ya iku ing Cirebon. Bapaké Mus Mualim iku gaweyané dodolan barang tipak. Sawijiné dina ing tumpukan barang tipak iku Mus nemu gitar tuwa. Lumantar gitar iku, Mus Mualim wiwit sinau musik. Sawisé pinter main gitar, Mus Mualim banjur gentenan sinau bass lan nggabung ing salah sijiné grup o ...

                                     

ⓘ Pemusik jazz

  • musik jazz yaiku sinkopasi. New Orleans jazz Big band Big - band swing Bebop Free jazz Free jazz avant - garde jazz Smooth jazz Fusion jazz Funk Acid jazz Louis
  • Bandung, Jawa Barat, 19 Agustus 1966 umur 54 taun inggih punika seorang pemusik jazz asal Indonésia bèrdarah Sunda. Dwiki punika salah satunggaling anggota
  • umur 47 taun inggih punika salah satunggalipun pemusik Jazz Indonésia. Balawan punika dados gitaris Jazz ingkang namanipun dados misuwur lan dipunfavoritaken
  • saksofon lan sinau nyebul piranti musik trombon nalika seneng karo musik jazz Nuli dhèwèké nggabung karo grup band Cresendo saka Bandung. Bebarengan karo
  • taun inggih punika salah satunggalipun musisi jazz saking Indonésia. Indra punika putranipun tokoh Jazz Indonésia, Jack Lesmana lan penyanyi sénior Indonésia
  • recognized Quincy Jones lair 14 Maret 1933 dhèwèké iku musisi utawa pemusik jazz kang kebangsaané saka nagara Amérikah Sarékat, liyané iku berprofesi
  • Pinang, Kepulauan Bangka Belitung, 26 April 1958 umur 62 taun iku musisi jazz Indonesia sing misuwur kanthi kapinterané main piano. 1996 Heaven and Earth
  • Wétan, 15 Maret 1960 umur 60 taun Mus Mujiono iku salah sijiné musisi jazz Indonésia. Mus Mujiono biyasa diundang kantni jenengé Nono. Mus Mujiono nguwasani
  • musisi jazz saka Indonesia. Panjenengane séda amarga lara stroke. 1976 Jazz Flute 1982 Improvisasi I - III 1993 Java Jazz 1994 Sunday Jazz 1995
  • kepanggeh Jack Lesmana boponipun pemusik Indra Lesmana. Lajeng Krishna miwiti nyinaoni ngèlmu téyori lan praktek musik jazz saking Jack Lesmana. Dumugi yuswa
  • ing ranah musik ingkag bèntèn - bèntèn, saking rock, sèkèdik klasik, sèkèdik jazz pop, ngantos etnik, ndadosakèn Jockie bak toya ingkang nembus ing ruang
                                               

Idang Rasjidi

2009 Sound Of Truth 2008 Sound Of Hope 2005 Live at For Seassons Victorious. 2004 Jazzy Christmas Victoriuos - bersama Margie Segers. 1996 Heaven and Earth