Back

ⓘ Juni 2011




                                               

Kalèng

Kalèng ya iku lembaran baja kang disepuh timah. Kalèng uga diartéké panggonan kanggo nyimpen utawa wadhah kang digawé saka logam lan minangka wadhah panganan, ombenan, sarden, soft drink, woh kalengan, biskuit. Kaleng uga kena diarani wadhah kang digawé saka aluminium. Kalèng timah utawa tin can kalebu pengembangan panemuan kang tinemu Nicolas Appert ing dasarwasa 1800-an. Produk iki dipatenaké ing akir abad 19. Kalèng timah dadi standar prodhuk konsumén. Timah dipilih amarga ora marakaké racun lan nambah daya tarik kalèng awit rupané kang keling-keling lan ora gampang tèyèngrn. Kalèng til ...

                                     

ⓘ Juni 2011

  • 4 Juni 2011 Lindhu kanthi kakiyatan 4.8-5.6 skala Richter kadadosan wonten ing prefektur Fukushima, Jepang.
  • 20 Juni 2011 Banjir ageng ingkang nerjang Provinsi Zhejiang lan Hubei ing Républik Rakyat Cina niwasaken 170 jiwa lan yutan sanèsipun ngungsi.
  • 29 Juni 2011 Christine Lagarde kapilih dados dirèktur organisasi Dana Moneter Internasional milai 5 Juli.
  • 21 Juni 2011 Montor miber jinis Tupolev 134 saking maskapé RusAir Pamiberan 243 dhawah ing tlatah Karelia celakipun Petrozavodsk, Ruslan lor-kulon. Wonten minimal 44 kurban jiwa.
  • 3 Juni 2011 Astrid Ellena foto kapilih minangka Miss Indonésia 2011.
                                     
  • 2011 Prastawa ing sasi Fèbruari 2011 Prastawa ing sasi Maret 2011 Prastawa ing sasi April 2011 Prastawa ing sasi Mèi 2011 Prastawa ing sasi Juni 2011
  • tanggal 1 Juni 2009, sampun kapanggih. 1 Mèi 2011 Paus Yohanes Paulus II dipunbéatifikasi ing Kitha Vatikan. April 2011 - Mèi 2011 - Juni 2011 Taun 2011 - Kalèndher
  • Juni iku sasi ping enem taun ing Kalendher Grégorius. Tembung iki dijupuk saka basa Landa sing njupuk saka basa Latin dewi Juno, sakti utawa garwane déwa
  • 2 Juli 2011 Palakrama Albert II, Pangéran Monako foto lan Charlene Wittstock dipunawontenaken ing Pura Pangéran Monako. Juni 2011 - Juli 2011 - Agustus
  • Kajuwaraan Wimbledon 2011 iku kajuwaran sing dianakaké ing tanggal 20 Juni nganti 3 Juli 2011 ing Wimbledon, London, Inggris. Turnamèn campuran iki bakal
  • Perancis, ingkang dipunwiwiti ing tanggal 17 Mèi 2011 dumugi tanggal 5 Juni 2011 Perancis Terbuka 2011 inggih badhé dados èdisi kaping 110 saking sujarah
  • 30 Juni 2012 Manten Mahamantri Israèl, Yitzhak Shamir tilar donya mawi yuswa 96 taun. 29 Juni 2012 Gréja Kawiyosan ing Bethlehem, Gisik Kulon dados situs
  • 14 Juni 2010 Parté Nieuw - Vlaamse Alliantie pikantuk gunggung swanten ingkang kathah piyambak wonten ing pemilihan umum Bèlgi. sumber sumber Hayabusa
  • 27 Juni 2013 Kevin Rudd mimpangaken pamilihan ketua Parté Buruh Australia, ngawonaken Julia Gillard, lan menjadi Mahamantri Australia. 25 Juni 2013 Emir
  • 30 Juni 2009 - Yemenia Penerbangan 626 dhawah wonten segantun. Pesawat punika mbekta 142 panumpang lan 11 awak. Sawetawis jenazah sampun dipunpanggihi
  • Januari Fèbruari Maret April Mèi Juni Juli Agustus Sèptèmber Oktober Novèmber Dhésèmber Sèptèmber iku wulan kaping sanga taun ing Pananggalan Grégorius
  • kovalen kristal cair artikata.com kaundhuh tanggal 3 Juni 2011 www.chem - is - try.org kaundhuh tanggal 3 Juni 2011 Struktur kristal Kristalit Kristal cair