Back

ⓘ Anjas Asmara




                                     

ⓘ Anjas Asmara

Anjas Asmara merupakaniku sawijining juru main bal-balan timnas Indonésia tumuju Indonesia minangka gegayohan ing Olimpiade 1976.Sesarengan karo Suaib Rizal, Ora kasilé tendangan penalti ing gawang Korea Lor kang dijaga déning Jin-In Chol minangka final Pra Olimpiade ing Stadion Senayan, Jakarta, mbuyarake angen-angen Indonésia tandang ing Olimpiade Montreal, Kanada. Sajeroning taun iki panjenengané ngelatih My Team, kang tumuju kanggo juru main kumpulan enom non-amatir kang direkrut lan kapilih saka 6 kutha ing tlatah Indonesia.

                                     
  • Yuwono Alberto Goncalves Alexander Pulalo Alexander Saununu Al Hadad Anjas Asmara Andreas Ado Aji Santoso Aris Budi Prasetyo Aris Indarto Arief Hidayat
  • kategori aktor paling populèr. Ing filem layar amba, aktor kang akrab diundang Anjas iki tau meranaké dadi bapak ing filem Joshua, Oh, Joshua nalika taun 2000