Back

ⓘ Aris Budi Prasetyo




                                     

ⓘ Aris Budi Prasetyo

Aris Budi Prasetyo ya iku sawijining juru main tim nasional bal-balan Indonésia kang kagabung ing Piala Asia 2004.Minangka dadi juru main kanggo mbela Persema Malang. Panjenengané mbela Pupuk Kaltim sajeroning lima taun minangka prestasi kang paling apik ya iku tetandhingan final ing Liga Indonésia 1999/00, panjenengané uga nyumbang utawa nyetak siji gol. Ing tetandhingan Copa Dji Sam Soe 2006 panjenengané uga nyetak gol minangka Arema Malang ngalahake Persipura Jayapura, wakil Papua ing ajang tetandhingan mau. Sajeroning kompetisi mau panjenengané kasil ngawa mantan tim Arema Malang dadi jawara Copa Dji Sam Soe kaping loro.

                                     

1. Gelar

Klub

  • Jawara Divisi Utama Liga Indonesia 2002 Petrokimia Putra
  • Runner up Divisi Utama Liga Indonesia 1999/2000 PKT Bontang
  • Runner up Divisi Utama Liga Indonesia 2008/09 persema Malang
  • Jawara Divisi I Liga Indonesia 2004 Arema Malang
  • Jawara Copa Indonesia 2005 lan 2006 Arema Malang
                                     
  • Alexander Saununu Al Hadad Anjas Asmara Andreas Ado Aji Santoso Aris Budi Prasetyo Aris Indarto Arief Hidayat Arif Suyono Atet Sugiarto Baihakki Kaizan
  • Lokal Sumardi Zulkifli Syukur Fachry Husaini Ponaryo Astaman Nuralim Aris Budi Prasetyo Djet Donald La ala Jumadi Abdi meninggal 1988 1989: Peringkat 9 1989 1990: