Back

ⓘ Layar tutul




Layar tutul
                                     

ⓘ Layar tutul

Layar tutul basa Inggris touchscreen punika wangun saprangkat komputer utawi input komputer ingkang angadahi perdamelan ugi saged dipunoprasiake kanthi dipuntutul layarnipun migunakake asto utawi pen digital. Layar tutul ingkang migunakake ugi saged dioprasikake déning sistem komputer kanthi mumpanggatake utawi ndhumuk layar lan tulisan kang sampun kasadian wonten ing layar, inggih punika cara ingkang paling gampil minangka ngoprasikake komputer ugi sampun dipunmupangatake ing sadaya aplikasi.

                                     

1. Pranala njaba

  • Documenting Jeff Hans development and Multi Touch Screen technology
  • Riset Mitsubishi Electric Research Lab
  • Riset mengenai interaksi multi-sentuhan oleh Jefferson Y. Han et al.
  • Howstuffworks How do touchscreen monitors know where youre touching?
  • Elo Touchsystems
  • Multi-Touch Interaction Research and Multi-Input Touchscreen using Frustrated Total Internal Reflection