Back

ⓘ Robot




                                               

Aldebaran Robotics

Aldebaran Robotics ya iku sawijining perusahaan robotika saka Prancis. Perusahaan iki ngembangaké akèh modèl robot, kalebu uga Nao lan Romeo robot humanoid sing otonom lan bisa diprogram, kanggo risèt, panalitèn, èdukasi ing pawiyatan luhur utawa laboratorium. Aldebaran Robotics saiki dianggep para pengamat dados pemimpin dunya ing indhustri robotika, ya iku robotika babagan humanoid khususé babagan profésional. Aldebaran kerjasama kaliyan 480 pawiyatan luhur lan sekolah ing dunya kanggo aplikatif pendidikan lan risèt.

                                               

Asimo

ASIMO inggih punika robot ingkang wujudipun kados manungsa ingkang dipundamel déning Honda. Asimo punika cekakan saking A dvanced S tep in I nnovative MO bility. Robot punika inggilipun 130 cm, lan bobotipun 54 kg, wujudipun kados astronot ingkang beta tas ageng. Asimo saged mlampah piyambak nganggé suku kalih kados manungsa ngantos kecepatan 6 km/jam. Asimo dipundamel déning Pusat Penelitian lan Pengembangan Honda Pusat Penelitian Teknik Fundamental Wako ing Jepang. Model punika dados model ingkang nomer 11, awit dipunwiwiti proyek punika nalika proyek ASIMO warsa 1986. Robot ASIMO digara ...

                                     

ⓘ Robot

  • Robot duwé warna - warna konstruksi. Robot Mobile robot kang bisa obah Robot Manipulator robot kang obah mung tangane Robot Humanoid Flying Robot Robot
  • Mobile Robot sing biyasa diarani Robot bergerak ya iku robot sing bisa mlaku lan bisa bergerak ning endhi - endhi waé. Robot Mobile iku dhuwe ciri - ciri
  • diwaca now ya iku Humanoid Robot sing autonomous, bisa dilebokaké program lan ukurané skala 1: 2, 5 kaliyan manungsa baku, robot nao digarap déning Aldebaran
  • jinis Robot Robot Otomatis Robot kang wis diprogram luwih dhisik disesuaikan kanthi lapangan robot kang wis ditemtokaké dhedhasar temé. Robot bakal ngupaya
  • Mr. Robot ya iku sèri tèlèvisi drama thriller sing digawé déning Sam Esmail. Sèri TV iki dibintangi Rami Malek minangka Elliot Alderson, insinyur keamanan
  • Kapisan ing Kontès Robot Indonésia ing Surabaya. Robot Edelweiss & Robot Milennium makili Indonésia di NHK Robot Contest di Jepang. 1997 Robot CENDRAWASIH makili
  • robotika saka Prancis. Perusahaan iki ngembangaké akèh modèl robot kalebu uga Nao lan Romeo robot humanoid sing otonom lan bisa diprogram, kanggo risèt, panalitèn
  • pangembangan ing babagan robot Bioloid iku digawé lan dikembangaké déning Robotis Manufaktur saking Koréa Kidul. Bioloid iku sakperangkat robot kang komponèn mligi
  • kanggo robot sing dikembangke kaliyan produsen robot Robotis saka Koréa. Robotis uga pengembang saka robot ollo, bioloid lan DARwIn - OP DXL, robot - robot iku
  • DARwIn - OP iku robot sing jenengé saka singkatan Dynamic Anthropomorphic Robot with Intelligence Open Platform, DARwIn - OP iki salah sawijining robot jinising
  • Cithakan: Infobox robot QRIO Quest kanggo cuRIOsity iku jeneng saka Robot impenan Sony utawa SDR Ya iku sawijining Bipédal Robot kanggo hiburan sing
  • Robo Konbatorā Bui? ya iku serial anime pertama saka trilogi serial Super Robot karya Tadao Nagahama. Film kang pertama kali dirilis taun 1976 iki populer