Back

ⓘ Milimèter




Milimèter
                                     

ⓘ Milimèter

MM utawi mm dipunalihake ing kaca punika.Kang gadhah mumpangat sanèsipun, preksani ugi MM disambiguasi.

Milimèter utawi millimèter punika salah satunggalipun unit SI ingkang angadahi dawa 1/1000 mèter.

Kados déning unit-unit sanèsipun, wiwitan mili dipungunakake minangka ngalihake salah satunggaling unit dhasar sajeroning babagan punika kaitung mèter déning 1/1000.

Ékan milimèter utawi asring kaserat sentimeter ugi dimumpangatake ing sajeroning kulawarga meteorologi minangka ukuran tadah jawoh presipitasi toya. Ékan punika medal minangka asil saking panyederhanaan kang digunakaké déning liter per mèter pasagi. Saatunggal liter punika 10 6 milimeter kubik Ugi sameter pasagi punika 10 6 milimeter pasagi. Kadadean kang wonten ing nginggil milimeter minangka liter saben mèter pasagi punika identik.

                                     
  • Sa - km kira - kira antara 0, 621 mil, 1094 yard utawa 3281 sikil feet milimèter sentimèter dèsimèter mèter dhékamèter hèktomèter kilomèter
  • karo: saprosatus saka sak mèter saprosepuluh saka sak dhèsimèter sepuluh milimèter milimeter sentimeter desimeter mèter dekameter hektometer
  • salawasé 1 299.792.458 dhetik. Mèter asring dicekak nganggo aksara m.. milimèter sèntimèter dhèsimèter mèter dhékamèter hèktomèter kilomèter
  • moluska iku akèh variasiné. Upamané, bekicot kang dawané mung sawatara milimèter kanthi wangun bunder lonjong. Nanging, ana uga nus raseksa kanthi wangun
  • manékawarna rupa ukurané, saka kepithing kacang kang ambané namung sawatara milimèter pasagi, nganti kepithing kemangga Jepang, kang ndarbèni rentangan sikil
  • muncul saka panjaluk pasar. Ing ngisor ukuran - ukuran saben sèri sajeroning Milimèter Sèri A biyasa dipigunakaké kanggo cithakan umum lan kantor sarta panerbitan
  • jambon kaungunan kanthi dhiamèter 7 milimèter ana ing malai. Wohé ndaging werna jambon kanthi dhiamèter 14 milimèter Tethukulan iki bisa tuwuh nganti dhuwur