Back

ⓘ Selena Gomez




Selena Gomez
                                     

ⓘ Selena Gomez

Selena Marie Gomez 22 Juli 1982 yaiku panjenengané dadi penyanyi pop, penari, panulis lagu, lan aktris Amérikah Sarékat kang misuwur minangka duwé lakon sajeroning serial Disney Wizards of Waverly Place

                                     

1. Karier

Babagan Akting

Gomez miwiti karier aktingé ing umur pitung taun, mainaké tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakabèhané ing babagan pambiwara utawa asring kasebat pranatacara.

                                     

2. Program

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" njabat ing taun 2003 Barney & Friends, duwéni lakon ing taun 2007 Wizards of Waverly Place ing taun 2007 njabat Wizards of Waverly Place: The Movie, ing taun 2009 lan uga njabat episode Sonny with a Chance.

                                     

3. Musik

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" ngekspresikaké dhiri lan wiwit nyanyi ing omah, akèh wong kang lunga saka omahé lan lagi deleng ésainé, nyalin lagu saka Selena Katty Perry, Demi Lovato, nanging kanthi idin lan disalin lagu kasebut sihir.

                                     
  • Selena dapat merujuk pada: Selena penyanyi Selena filem Selena album Selena y Los Dinos Selena Gomez penyanyi Selena Gomez & The Scene
  • lan David Zander. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Selena Gomez Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, lan James Franco, Spring
  • Panchito Gomez minangka Young Abraham Seidy López minangka Deborah Selena Official Warner Bros. Website Selena ing Internet Movie Database Selena filem review
  • paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ethan Hawke, Selena Gomez lan Jon Voight. Getaway dipunbabar ing surya 30 Agustus 2013 déning Warner
  • hotel. Swara asli saka film pisanan yaiku - Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Fran Drescher, Molly Shannon
  • lan Charlie Puth Jungkook wis tau nyanyi nga - cover Charlie Puth lan Selena Gomez duèt kanthi irah - irahan We Don t Talk Anymore sing dhèwèké nyanyi kanthi
  • Nicki Minaj OneRepublic Perfume PSY Rihanna Robin Thicke Ryan Lewis Selena Gomez Taylor Swift The Lumineers TOPP DOGG Van Halen William Wisin&Yandel Years
  • TBA Duff, Hilary, 1987 - actor. Murray, Chad Michael, 1981 - actor. Gomez Selena 1992 - actor. Seeley, Drew, 1982 - actor. Werber, Clifford, producer