Back

ⓘ Command Prompt (Windows)




Command Prompt (Windows)
                                     

ⓘ Command Prompt (Windows)

cmd.exe ya iku baris parentah panerjemah ing OS/2, Windows CE lan Windows NT kanthi basis sistem operasi. Kang wujud analog saka COMMAND.COM jronong MS-DOS lan sistem Windows 9x utawa saka Unix shell kang minggunakake sistem Unix-like.

Command Prompt. Babagan analog COMMAND.COM minangka MS-DOS lan Windows 9x samana uga bisa diarani MS-DOS Prompt, sistem, utawa Unix Shell kang miggunakake sistem Unix-like.

                                     

1. Pranala njaba

  • Windows CMD Commands, Perintah cepat di CMD
  • MSDN Documentation for cmd.exe on Windows XP
  • KUMPULAN DAFTAR PERINTAH COMMAND PROMPT
  • DOS Batch - CALL Functions and Recursion

Cithakan:Windows commands Cithakan:Komponèn Windows