Back

ⓘ Persekap Krompakan




                                     

ⓘ Persekap Krompakan

PERSEKAP Krompakan inggih punika pesatuanipun balbalan saking désa Krompakan Kacamatan Gemuh Kabupatèn Kendhal.Persekap sapunika taseh ndhèrèk kompetisi Divisi utama Kabupatèn Kendhal ingkang dipunlaksanakake wonten ing papan Lapangan Désa Puguh Kacamatan Gemuh Kabupatèn Kendhal.Persekap sukses ngalahake lawan-lawane ing kapindho ngajeng pembukaan tanding ya iku kaleh Osram Tawang menang 1-0 lan menang 2-0 lawan Ngampel lan salajengipun bakal lawan Persas Sojomerto.Ing papan lapangan punika para juru main bakal adu kekompakan tim ingkang solit.Sawisé Persekap menang kaliyan Roda Remaja Botomulyo ing semi final Persekap uga menang lawan Tunas Muda Ringinarum, nanging Persekap kudu ngakuni Persit Triharjo kang ngalahaken Persekap ing babak final.Rung tim iku maine uga apik lan patut ditonton wong akèh. Persekap kalah kaliyan Persit sawisé adu pinalti.