Back

ⓘ Yang Masih di Bawah Umur (2012)




Yang Masih di Bawah Umur (2012)
                                     

ⓘ Yang Masih di Bawah Umur (2012)

Yang Masih Dibawah Umur ya iku sinétron kang ditayangaké ing stasiun TV RCTI. Sinéetron iki diprodhuksi déning SinemArt. Paraga sinétron ya iku Nasya Marcella, Ray Prasetya, Intan Rahadya, lan liya-liyané.