Back

ⓘ Muhammad Mursi




Muhammad Mursi
                                     

ⓘ Muhammad Mursi

Muhammad Mursi Isa al-Ayyat iku pulitikus lan Présidhèn pinilih Mesir.

Ing tanggal 24 Juni 2012, komisi pilihan umum Mesir mbiwara manawa Mursi menangaké pamilu présidhèn Mesir kanthi ngalahaké Ahmed Shafik, Mahamantri pungkasan sangisoré Hosni Mubarak. KPU ngandharaké manawa Mursi olèh 51.7 persèn swara, kamangka Shafiq 48.3 persèn.

                                     
  • dhateng AS, ndhéklarasèkaken manawi Perang Dingin sampun rampung. 2012 Muhammad Mursi kapilih dados Présidhèn Mesir. 23 Juni 24 Juni 25 Juni Kalèndher
  • dados situs Warisan Donya UNESCO kapindhah ing Palèstina. 24 Juni 2012 Muhammad Mursi kapilih dados Présidhèn Mesir. 21 Juni 2012 Montor Miber Angkatan Udara
  • lan salah siji ing antarané pitu ulama fiqih Madinah ing mangsane. Mursi Muhammad Sa id. Tokoh - tokoh Besar Islam Sepanjang Sajarah. Penerjemah: Khoirul