Back

ⓘ Kipas angin




Kipas angin
                                     

ⓘ Kipas angin

Kipas angin kanggo ngasilaké angin. Kagunaane kang umum ya iku kanggo yamanke wong yèn kepanasan ing njero ruangan lan ngademake awak, nyegerake hawa, ventilasi, nggaringake. Kipas angin uga tinemu ing mesin panyerot lebu lan warna-warna ubarampe kanggo dekorasi ruangan.

Kipas angin racaké dibédakaké ing antarané kipas angin tradhisional, contoné kipas angin digunakaké nganggo tangan lan kipas angin mesin listrik kang diobahaké migunakaké tenaga listrik.

                                     

1. Pranala njaba

Kipas angin tangan
  • The Fan Circle International
  • century asp
  • Fan Association of North America
  • Tessen warrior fan
  • Cheltenham Art Gallery & Museum
Kipas angin antik
  • Antique Fan Collectors Association
Kipas angin langit-langit
  • angin langit ceiling fan
  • How To Install Ceiling Fans
Kipas Angin Listrik
  • Trends
                                     
  • Kipas inggih punika 1.piranti kanggé ngibas - ngibas supados pikantuk angin baling - baling wonten ing pesawat kapal, mobil, lsp
  • luwih asrep ing salebeting ruangan ingkang sampun dipasang AC utawi kipas angin lan cerobong, saha beluk pabrik. dipununduh tanggal 27 September 2010
  • Ibunda 1986 Cintaku Dirumah Susun 1987 Noesa Penida 1988 Kipas - Kipas Cari Angin 1989 Bibir Mer 1991 Kuberikan Segalanya 1992 Badut - Badut Kota 1993
  • 1996 TIRAI KASIH YANG TERKOYAK kang diputer nalika taun 1997 KIPAS - KIPAS CARI ANGIN lan PADAMU AKU BERSIMPUH ning taun 2001 Tanggal 2 April taun
  • Kulawarga Markum 1986 Jodoh Boleh Diatur 1988 Cas Cis Cus 1989 Kipas - Kipas Cari Angin 1989 Boneka Dari Indiana 1990 Oom Pasikom 1990 Pengantin 1990
  • dhateng para pejabat lan andhapanipun ing astana. Kipas - kipas tersebut dinamakan dano buchae kipas dano Tabib ingkang nyambut damel wonten ing klinik