Back

ⓘ Trèm




                                               

Halte

Halte miturut Kamus Besar Basa Indonesia ya iku panggonan mandhegé sepur, trèm, utawa bus. Halte duwé manpangat ya iku dadi fasilitas umum ing saben panggonan. Jaman saiki, tembung halte kondhang minangka panggonan mandhegé bus.

                                     

ⓘ Trèm

  • kutha. Sok - sokan trèm uga ndarbèni dalan dhéwé sajeroning kutha. Prabédan utama antara sepur karo trèm iku leté lan dawané trèm Rute trèm padatané namung
  • Trem tegesé bisa: Trèm siji wahana transportasi umum sing lumaku ing rèl ing jero kutha Trem, kumpulan cerkak, siji buku déning Suparto Brata
  • Jaringan trèm Montpellier iku dunungé ana ing Prancis. Jalur trèm iki dawané 59 km, lan kasusun saking sekawan jalur: jalur 1, 2, 3 lan 4. Jalur 1 dipunbikak
  • Cithakan: Infobox Paris Network generic Jalur trèm dipunoperasikaken ing Paris déning otoritas transportasi umum RATP, ingkang ugi ngoperasikaken Métro
  • Bombardier, pabrik iki mligi nggawé wahana trèm lan sepur métro utawa lightrail camboran antara sepur lan trèm Ing taun 1846 ana pabrik cor - coran wesi
  • Halte miturut Kamus Besar Basa Indonesia ya iku panggonan mandhegé sepur, trèm utawa bus lumrahé duwé panggonan kanggo ngentèni lan duwé payon, nanging
  • Walanda kang ngoperasèkaké dines trolleybus. Trolleybus iku campuran antara trèm lan bus. Dadi bus kang mlaku mawa daya listrik. Nederlandse plaatsnamen:
  • jaringan iki saliyané Jawatan Sepur Swiss uga kabèh sepur gunung lan trèm - trèm kang ana ing kana. Jaringan ril iki kapérang dadi jaringan utama lan jaringan
  • Citadis iku trèm lanté andhap ingkang dipundamel déning Alstom ing La Rochelle, Perancis, lan Barcelona, Spanyol. Trem punika dipun - ginakaken ing sadaya
  • katambah kanthi tekané para imigran. Ing taun 1913, Omegna kahubungaké déning trèm listrik karo kutha Pallanza. Tlatah iki diumumaké minangka sawijiné kutha
  • wong lanang sing jenengé Dulmawi. Dhèwèké asring nemoni kenya manis ing trèm Critané nganggo basa surabayaan. Buku - buku sastra Jawa lan Indonésia kang