Back

ⓘ Sekolah Menengah Pertama ing Indonésia




                                               

SMP Negeri 1 Blora

SMP Negeri 1 Blora iku sekolah menengah pertama sing dumunung ing dalan DR. Sutomo no. 38, Blora, Jawa Tengah, Indonésia. SMP Negeri 1 Blora madeg tanggal 1 April 1946. Sajeroning lomba baris berbaris lan tata upacara gendéra tingkat provinsi Jawa Tengah tanggal 22-23 April 2009 sekolah ini kasil menang dadi juwara siji.

                                               

SMP Negeri 1 Rowokele

SMP Negeri 1 Rowokele inggih punika salah satunggaling smp nagari wonten ing margi Jatijajar km 4, Désa Rowokele, Kacamatan Rowokele, Kabupatèn Kebumen, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. SMP Negeri 1 Rowokele gadhah sarana saha prasarana ingkang saé, inggih punika gadah gor ulah raga, kelas ingkang saé, ruang guru, ruang TU, ruang BK, ruang OSIS, Ruang Pramuka, Ruang PMR, koperasi, pabukon, lab karawitan,lab ipa, lab seni, lapangan voli, lapangan bal, lapangan badminton, lapangan tenis meja, kantin, toilet.

                                               

SMP Negeri 1 Wates

SMP Negeri 1 Wates inggih punika salah satunggaling SMP ingkang dumunung wonten ing tlatah Wates. Alamat jangkepipun wonten ing Jl.Terbah no.6 Wates Kulon Praga Yogyakarta. SMP Negeri 1 Wates kapérang dados kalih papan, inggih punika Unit 1 wonten ing sakleripun alun-alun Wates kaliyan Unit II wonten ing saklerkilenopun alun-alun Wates. Sekolah ingkang dipunyasa ing 20 September warsa 1945 punika sapunika dados RSBI. SMP 1 Wates minangka Rintisan Sekolah Bertaraf Internasional gadhah tanggel waler supados tansah ngupados ningkataken mutu kanggé nggayuh standar Internasional. Strategi panin ...

                                     

ⓘ Sekolah Menengah Pertama ing Indonésia

  • Sekolah menengah pertama dicekak SMP iku jenjang pendidikan dhasar sajeroning pendidikan formal ing Indonésia sawisé lulus Sekolah dhasar utawa sadrajad
  • Pratélan Sekolah Menengah Pertama Negeri ing Indonésia SMP Negeri 1 SMP Negeri 2 SMP Negeri 266 SMP Negeri 30 SMP Negeri 136 SMP Negeri 121 SMP Negeri
  • Cithakan: Pratélan tidak lengkap Pratélan Sekolah Menengah Pertama Swasta ing Indonésia SMP Dr Sutomo 1 SMP Dr Sutomo 2 SMP WR Supratman 1 SMP WR Supratman
  • lulus Sekolah Menengah Pertama utawa sadrajad Sekolah menengah atas ditempuh ing dalem 3 taun, wiwit kelas 10 nganti kelas 12. Ing taun kaloro yaiku
  • Ing DKI Jakarta ana 115 Sekolah Menengah Atas Negeri lan 60 Sekolah Menengah Kejuruan Negeri sing dikelola déning Dinas Pendhidhikan DKI Jakarta wiwit
  • menengah pertama SMP Sejatosipun, ing tingkta sekolah menengah atas punika saged dipunpereng dados sekolah menengah atas nagari, sekolah menengah atas
  • menengah pertama SMP Sejatosipun, ing tingkta sekolah menengah atas punika saged dipunpereng dados sekolah menengah atas nagari, sekolah menengah atas
  • Sekolah menengah kejuruan SMK iku salah siji wangun ékan pendhidhikan formal sing nyelenggarakaké pendhidhikan kejuruan ing jenjang pendhidhikan menengah
  • menengah pertama SMP Sejatosipun, ing tingkta sekolah menengah atas punika saged dipunpereng dados sekolah menengah atas nagari, sekolah menengah atas
  • Lulusan sekolah dhasar bisa nerusaké pendhidhikan menyang sekolah menengah kapisan utawa sadrajat Pelajar sekolah dhasar lumrahé umur 7 - 12 taun. Ing Indonésia
                                               

SMP Negeri 2 Cepu

SMP Negeri 2 Cepu iku sekolah menengah pertama sing dumunung ing Alamat: Dalan. Kampung Baru No. 53, Blora, NPSN: 20314950. Blora, Jawa Tengah, Indonésia.