Back

ⓘ Seven (penyanyi)




Seven (penyanyi)
                                     

ⓘ Seven (penyanyi)

Se7en ya iku penyanyi solo saka Korèa Kidul. Dhèwèké Penyanyi saka YG Entertainment. Dhèwèké uga ngrembaka ing Jepang, China lan Amérika.

                                     

1.1. Karir 2003: Debut

Dhèwèké miwiti gladhèn karo menegemen YG Entertainment nalika yuswané isih limalas taun. Sawisé umur patang taun gladhèn nembang lan nari, Dhèwèké miwiti debut nalika taun 2003 kanthi tembang irah-irahané "Come Back To Me". Dhèwèké ngrilis debut albumé Just Listen surya kaping 8 March 2003. Taun iku, dhèwèké nampa penghargaan pendatang baru utawa the Best Newcomer Award saka MNET. MNET ngarani Se7en super rookie kang mung bisa dikalahké déning Rain utawa Jeong Ji Hoon, sanajan loro karoné kanca SMA bareng karo Boom.

                                     

1.2. Karir 2007-2009: Debut ing Amérika

Se7en lan YG Family nggawé tontonan, kang saiki wis ora tayang MTV K, dibarengi 3 konser ing Washington DC, New York City, lan Los Angeles, kanggo ngrayakke ulang tauné kulawarga YG Family 10th Anniversary lan kanggo mbiyantu promosi tembangé Se7en sadurungé debut ing Amérika, MTV K nggiyaraké rekaman surya 11 December 2006.

Mèi 2007 Se7en mèlu duet ing albumé Amerie, ya iku album Because I Love It, kang dirilis Mèi 2007. Versi remix e uga ana ing album versi basa Koréa.

                                     

2. Pranala njaba

  • Seven penyanyi ing Twitter
  • Facebook kanthi jeneng Se7eN ing basa Inggris
  • Se7en Official YouTube Channel
  • Hello7.com - Official website ing basa Koréa