Back

ⓘ Pasukan Khas Segara




Pasukan Khas Segara
                                     

ⓘ Pasukan Khas Segara

Pasukan Khas Segara, utawa basa melayu Pasukan Khas Segara kanthi sesebutan misuwur PASKAL ya iku prajurit mirunggan Angkatan Laut Malaysia, kang duwé mupangat sajeroning aksi langsung utawa kadadéan pangintaian mirunggan. PASKAL uga bisa nindakaké konvensional, perang grilya, perang ana ing alas, kontra-terorisme, parlindungan cerak kanggo VIP, matèni musuh tartemtu lan panyelametan sandra lan tetahanan internal kang asing.

                                     

1. Pranala njaba

  • Royal Malaysian Navy website
  • PASKAL KayBeeKoh.com
  • PASKAL SpecialOperations.com
  • Pasukan Khas Laut – Malaysian Special Operations Shadowspear.com
  • Navy Paskal News and Fan Page
                                     
  • Pasifik. Ing sisih wetan Segara Jepang, lan tetanggan karo Républik Rakyat Cina, Korea, lan Rusia. Pulo sisih paling lor ana ing Segara Okhotsk, lan wilayah