Back

ⓘ Hyorin




Hyorin
                                     

ⓘ Hyorin

Kim Hyo Jung, lair 11 Januari 1991, kondhang kanthi jeneng panggung Hyorin ya iku idol saking Koréa Kidul, Dhèwèké bisa nembang lan main filem, nanging kondhang minangka leader utawa kang mandhégani, vokalis utama, penari boyband Sistar.

                                     

1. Biografi

Hyorin lair surya kaping 11 Januari 1991 ing Incheon, Korèa Kidul. Cilikané nalika isih bayi, dhèwèké lemah banget.

Maret 2011, Nalika Hyorin dadi tamu ing acara TV Korèa Strong Heart, dhèwèké ngendika yèn dhèwèké lair prematur kanthi bobot 4.2 kg. Nalika ibuké ngandhut, ana banyu kang mlebu ing wetengé Hyorin, iku kang njalari dhèwèké lair prematur. Manahé rusak amarga empedu ora bisa disalurke lumantar usus, pungkasané dhèwèké dioperasi, sanajan peluang kanggo urip mung cilik, pungkasané Hyorin bisa tahan nganti 10 jam.

Setaun sawisé iku, dhèwèké didiagnosis Intussusception lan dioperasi.

                                     

2. Karir

Taun 2010 Hyorin debut bareng Sistar, kanthi tembang "Push Push".

Wiwitané taun 2011, Hyorin lan Bora manggung minangka sub-group Sistar19 kanthi tembang "Ma Boy". Hyorin tampil ing variety show "Immortal Song 2" saka Juni tekan Sèptèmber ing taun iku. Ing episode Pilot, jalaran vokalé kang apik dhèwèké olèh pemenang utama. Jalaran suarané lan penampilan ing panggung kang apik, dhèwèké diarani Beyoncé déning penyanyi-penyanyi Korèan.

                                     
  • band saka Koréa Kidul dhidhikané Starship Entertainment. Anggotané ya iku Hyorin Bora, Soyou lan Dasom. Surya 3 Juni 2010, Sistar ngrilis debut tembangé