Back

ⓘ Jordin Sparks




Jordin Sparks
                                     

ⓘ Jordin Sparks

Jordin Sparks utawa Jordin Brianna Sparks ya iku penyanyi POP kang asalé saka Amérikah Sarékat. Dhèwèké miwiti karir musik lumantar American Idol ing mangsa American Idol Mangsa kaping enem. lan menang ing mangsa mau. Dhèwèké menang ing kontès mau nalika yuswane isih 17 taun, nganti diarani jawara American Idol kang paling enom.

                                     

1. Wiwitané Karir

Sparks lair ing Phoenix, Arizona. Dhèwèké menang kontès nyanyi American Idol ing mangsa kang kaping enem. Nalika ing American Idol, Dhèwèké ora tau ing posisi kang ora aman. Dhèwèké senasip karo Kelly Clarkson mangsa pertama, Carrie Underwood mangsa keempat, Taylor Hicks mangsa kelima lan peneruse David Cook mangsa ketujuh, ya iku juara kang ora tau ing posisi ora aman. Déné juara ing mangsa kedua, Ruben Studdard wis tau manggon ing posisi ora aman nganti ping 2 padha karo juara ding mangsa katiga, Fantasia Barrino kang uga tau manggon ing posisi ora aman nganti ping 2.

                                     
  • Kelly Rowland Raphael Saadiq Chico DeBarge Trey Songz Musiq Soulchild Jordin Sparks Robin Thicke Rob Thomas Vince Vaughn Mervyn Warren Verdine White Ann