Back

ⓘ Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh




Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh
                                     

ⓘ Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh

Kambing Jantan: Sebuah Catatn Harian Pelajar Bodoh ya iku karya buku anggitanipun Raditya Dika ingkang dipunserat rikala taun 2005. Buku punika dipunundhuh saka blog utawa cathetan harian kagungane Raditya Dika. Ngemot 235 kaca, ingkang diserat saka magepokan pangalaman pribadi Raditya Dika nalika nyambut studi ing kutha Adelaide, Australia. Banjur buku iki laris, cariyose diangkat marang filem rikala taun 2009 ngagem judhul sami kaliyan bukuné Kambing Jantan: The Movie diparodike karo Raditya piyambak, Herfiza Novianti, lan Edric Tjandra.

                                     

1. Isi buku

  • Sunday November 9
  • Tuesday September
  • Sunday October 12
  • Kata Pengantar Ada Kambing Bisa Ngetik!
  • Monday March
  • 2004
  • 2003
  • Ucapan Terima Kasih Ada Kambing Bisa Bilang Makasih!
                                     
  • kagungane Raditya Dika dicètak rikala taun 2006. Sanes Kambing Jantan Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh uga Sanès Cinta Brontosaurus, ing buku iki tatanan
  • ingkang didamel rikala taun 2007. Buku iki uga kaya ta Kambing Jantan Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh lan Cinta Brontosaurus, uga taksih ngemot cariyos - cariyos