Back

ⓘ Persema Malang




Persema Malang
                                     

ⓘ Persema Malang

Persatuan Sepak bola Indonésia Malang yaiku sawijining klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing kutha Malang, Provinsi Jawa Timur. Persema yaiku sadulur tuwa saka Klub Arema Indonésia. Persema ngelangsungake tetandhingan kandange ing Stadion Gajayana. Persema uga duwé supporter kang duwé jeneng Ngalamania.

                                     

1. Sajarah

Persema yaiku klub eks Perserikatan kang diadhekake ing 20 Juni 1953. Tampil kaping pisan ing jenjang paling dhuwur Liga Indonésia, Persema ora pernah meroleh gelar. Persema uga sempet terdegradasi saka divisi paling dhuwur marang jenjang kapindho ing taun 2003, namung balik manih ing level paling dhuwur dua taun sak bare.

                                     

2. Pranala njaba

  • Entri pada situs Goal.com
  • ing basa Indonésia Situs web resmi Persema Malang

Cithakan:Liga Prima Indonésia Cithakan:Liga Primer Indonésia Cithakan:Sepak bola ing Indonésia

                                     
  • Malang Jawa Wétan, 6 April 1970 umur 50 taun ya iku sawijining pelatih bal - balan saka Persebaya Surabaya. Aji sadurungéé nangani Persema Malang lan
  • kang kagabung ing Piala Asia 2004.Minangka dadi juru main kanggo mbela Persema Malang Panjenengané mbela Pupuk Kaltim sajeroning lima taun 1995 - 2000 minangka
  • nalika sepisan teka ing Indonésia, Irfan bélani klub bapaké biyèn yaiku Persema Malang Sepisanan main ing Timnas Indonésia, sing dilatih Alfred Riedl nalika
  • bal - balan lokal Indonésia, Persema Malang Lajeng dados bapak kanggé Irfan Bachdim lan Kurniawan ingkang main ing Persema Malang Panjenenganipun pinter
  • kompetisi. Ossiana Sakti Persiba Balikpapan PKT Junior PSM Makassar PSPS Pekanbaru Persiba Balikpapan Persema Malang Apa & Siapa: Bima Sakti Data karier
  • Sadurungé main ing Sriwijaya FC Keceng main akanggo klub Persema Malang lan Arema Malang Arif ya iku salah siji juru main timnas bal - balan Indonésia
  • punika: 1994 - 1996 FV Knittlingen 1996 - 2006 FC Karlsruher 2010 - 2013 Persema Malang 2013 - 2015 Pelita Bandung Raya 2015 - 2021 Persib Bandung 2021 - saiki
  • Kanjuruhan lan Stadion Gajayana. Arema minangka klub satunggal kutha kaliyan Persema Malang Wonten ing mangsa 2010 - 11, ing adicara launching sempet migunakaken
  • Salajengipun Coach Timo nawani Wahyu supados tindak menyang Malang lan ndhèrèk tes sareng tim Persema Malang Nanging, kathah sanget alangan kanggé nggayuh kalodhangan
  • 2010 - 12 - 30. Dibukak ing 2011 - 01 - 07. Persema Malang Gajayana Milik Kami Republika. 2011 - 01 - 04. Soal Ancaman Sanksi, Persema Jawab Tuntas PSSI Republika
  • Persib Bandung Sriwijaya FC Palembang Persija Jakarta Persiwa Wamena Persema Malang Persela Lamongan PSMS Medan PSM Makassar Persijap Jepara Bontang FC