Back

ⓘ Greenwich




Greenwich
                                     

ⓘ Greenwich

Royal Greenwich ya iku sawijining distrik ing sisih kidul-wétan London, Inggris, dumunung ing Royal Borough of Greenwich, 8.5 mil ing wétan kidul-wétan Charing Cross.

                                     

1. Pranala njaba

  • All Things Greenwich – a guide to local shops, services, restaurants, bars & pubs in Greenwich, South East London.
  • has detailed information for visitors Cithakan:Karajan Manunggal-geo-stub
  • Greenwich World Heritage Site – official website
                                     
  • Kalèndher Grégorius. 1924 - Royal Greenwich Observatory wiwit nyiaraken sinyal wektu saben jam ingkang dipuntepangi minangka Greenwich Time Signal. 1933 - Kadadosan
  • Wektu universal kang dadi pathokan yaiku wektu GMT, wektu kang ana ing Greenwich Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki UTC 0 Qoutes
  • sisih wétan rélatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich ing cedhak London, Inggris. Bujur kulon Lintang kidul Lintang lor Sistem
  • sudut antara salah siji titik karo titik nol ing Bumi. Titik nol iku ing Greenwich London Britania Raya sing dianggep titik bujur 0 utawa 360 sing wis
  • sisih wétan relatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich - London, Inggris. Bujur wétan Lintang kidul Lintang lor Sistem koordinat
  • kang bujuré ana ing 0 Meridian Utama saka Kutub Lor ngliwati kutha Greenwich London ing Inggris, Perancis, Spanyol, Aljazair, Mali, Burkina Faso
  • Wektu Zulu iku wujud wektu atom saka Wektu Universal UT utawa Wektu Greenwich GMT Wektu iki minangka dhasar saka wektu sipil. Zona wektu ing saindhenging
  • Chris Smalling lair ing Greenwich London, Inggris, 22 Novèmber 1989 umur 31 taun ya iku salah sijining juru main bal - balan Inggris. Panjenengané bisa
  • Palace of Westminster dan Big Ben Piccadilly Circus Royal Greenwich Observatory dan Meridian Greenwich St. James Park Tower Bridge Tower of London Trafalgar
  • dipunandharaken kanggé umum - kados ta 26 péta rasi lintang ingkang katingal saking Greenwich mawi lukisan kanthi gaya Rokoko dipundamel déning James Thornhill. Ugi
  • Walker Bush. Dhèwèké lair ing Milton, Massachusetts lan omah - omah ing Greenwich Connecticut. Sadurungé dadi présidhèn, Bush wis kaping 43 dadi Wakil