Back

ⓘ Korn




Korn
                                     

ⓘ Korn

KoЯn ya iku grup musik heavy metal saka Amérikah Sarékat ingkang diwiwiti sak kutha Bakersfield, California, Amérikah Sarékat rikala taun 1993. Formasi band saiki namung cekap sekawan anggota: Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, lan Ray Luzier. Band iki didamel sabanjuré L.A.P.D. bubar.

Korn didamel rikal taun 1993, taun ingkang kapisan ngerilis album, Neidermeyers Mind. Album iki ngudhari kalih bèkas anggota Korn, Brian "Head" Welch lan David Silveria. Album kapisan piyambak, Korn, dirilis rikala taun 1994, ing wigatine ngudhari ingkang sami kaya ta album Neidermeyers Mind. Korn miwiti rekam Life Is Peachy rikala April 1996, lan dirilis labuh 15 Oktober 1996. Album Follow The Leader dadi terobosan gaya musik utami Korn, nginggili tangga lagu Billboard 200 rikala taun 1998, banjur ngerilis album lajénge, Issues rikala taun 1999. Sabanjure malih ngerilis Untouchable ing labuh 11 Juni 2002, lan ngerilis Take a Look In The Mirror 21 November 2003, kapindho album ingkang diudhari nginggili top 10 Billboard 200. album kompilasi kapisan piyambake, ana ing # 4 Billboard 200. See You In The Other Side dirilis rikala labuh 6 Dhésèmber 2005, lan album Untitled dirilis 2 taun sasampune, ya iku tanggal 31 Juli 2007, Korn III: Remember Who You Are dirilis 2010. Korn saat ini memiliki 33 single dan 17 lagu dalam pratélan Billboard 6 album video dan 32 video musik. Saat ini, Korn telah menjual 16.500.000 album di Amérika enam kali menjadi nominasi Grammy-dua di antaranya menang untuk "Freak on a Leash" dan "Here To Stay"

                                     

1. Nominasi lan panghargyaan

Korn lajeng sampung ngadol 30 yuta album ing dunya, cakup 16.5 yuta ing Amérika piyambak. Korn berhasil menggondol 2 penghargaan dari 6 nominasi Grammy: satu untuk" Best Short Form Music Video” untuk lagu" Freak on a Leash” dan satu lagi" Here To Stay” kategori" Best Metal Performance”. Korn juga berhasil mendapatkan 2 penghargaan dan 10 nominasi di ajang MTV Video Music Award ya iku," Best Rock Video” dan" Best Editing” untuk video" Freak on a Leash”.

Grammy Awards

The Grammy Awards are awarded annually by the National Academy of Recording Arts and Sciences. Korn has received two awards from seven nominations.

Cithakan:Awards table |- | Cithakan:Grammy || "Shoots and Ladders" || panghargyaan Best Metal Performance |||Nominasi |- | Cithakan:Grammy || "No Place to Hide" || panghargyaan Best Metal Performance |||Nominasi |- |rowspan="2"| Cithakan:Grammy ||rowspan="2"| "Freak on a Leash" || panghargyaan Best Hard Rock Performance |||Nominasi |- | panghargyaan Best Short Form Music Video || Cithakan:Menang |- | Cithakan:Grammy || "Here to Stay" || panghargyaan Best Metal Performance || Cithakan:Menang |- | Cithakan:Grammy || "Did My Time" || panghargyaan Best Metal Performance |||Nominasi |- | Cithakan:Grammy || "Let the Guilt Go" || panghargyaan Best Metal Performance |||Nominasi |}

MTV Video Music Awards

The MTV Video Music Awards sampun diwiwiti saka taun 1984 MTV kanggo ngajeni music videos of the year. Korn nampa 2 panghargyaan saka 11 nominasi.

Cithakan:Awards table |- |rowspan="9"| Cithakan:Mtvvma ||rowspan="9"| "Freak on a Leash" || panghargyaan Best Rock Video || Cithakan:Menang |- | Breakthrough Video |||Nominasi |- | Best Direction |||Nominasi |- | Best Special Effects |||Nominasi |- | Best Art Direction |||Nominasi |- | Best Editing |||Menang |- | Best Cinematography |||Nominasi |- | Viewers Choice |||Nominasi |- | Video of the Year |||Nominasi |- | Cithakan:Mtvvma || "Falling Away from Me" || Best Rock Video |||Nominasi |- | Cithakan:Mtvvma || "Here to Stay" || Best Rock Video |||Nominasi |}

MTV Europe Music Awards

The MTV Europe Music Awards ya iku acara paring panghargyaan kanggo juru main musik diwiwiti saka taun 1994 karo MTV Europe. Korn nampa 1 nominasi.

Cithakan:Awards table |- | 2006 || Korn || pangharyaan Best Alternative Act |||Nominasi |}

MTV Asia Awards

The MTV Asia Awards ya iku panghargyaan ingkang sampun diwiwiti saka taun 2002 karo MTV television network. Korn nampa 1 award.

Cithakan:Awards table |- | 2006 || "Twisted Transistor" || Video apik || Cithakan:Menang |}

Revolver Golden Gods Awards

The Revolver Golden Gods Awards ya iku panghargyaan ingkang sampun diwiwiti saka taun 2009 karo Revolver Magazine. Korn diparingi panghargyaan Hard Rock and Heavy Metal music. Korn nampa 1 panghargyaan lan 5 nominasi. "REVOLVER GOLDEN GODS AWARDS 2010 Nominees Announced | Latest News". Metal Injection. 2012-10-09. Dibukak ing 2012-10-09.

Cithakan:Awards table |- | 2010 || Jonathan Davis || penyanyi apik |||Nominasi |- | rowspan="4"| 2012 || Jonathan Davis || penyanyi apik |||Nominasi |- | James "Munky" Shaffer || Riff Lord |||Nominasi |- | Reginald "Fieldy" Arvizu || Paul Gray bassis apik |||Nominasi |- | The Path of Totality || Album of the Year || Cithakan:Menang |}

Kerrang! Awards

The Kerrang! Awards ya iku panghargyan saka Majalah Kerrang! sampun diwiwiti saka taun 1993. Korn diparingi pangharyan 3 lan nominasi 2.

Cithakan:Awards table |- | 1997 || Life Is Peachy || Best Album || Cithakan:Menang |- | 2002 || "Here to Stay" || Best Single |||Nominasi |- | 2011 || Korn || Hall of Fame || Cithakan:Menang |}

MuchMusic Video Awards

The MuchMusic Video Awards ya iku pangaryaan saka nagara Kanada kanggo pemusik lewat acara MuchMusic.

Cithakan:Awards table |- | 1999 || "Freak on a Leash" || Best International Video |||Nominasi |- | 2002 || "Here to Stay" || Best International Video Group || Cithakan:Menang |}

Metal Edge Readers Choice Awards

Majalah Metal Edge, ingkang dicethak saka 1985 nganti 2009.

                                     

2. Diskografi

  • Unplugged
  • Follow the Leader
  • Life Is Peachy
  • See You On the Other Side
  • Untouchables
  • Korn
  • The Path Of Totality
  • Issues
  • untitled
  • Remember Who You Are
  • Take a Look in the Mirror
                                     

3. Penampilan tamu ing lagu-lagu artis sanès

  • "Ratamahatta" karo Sepultura saka "Roots" 1996 - David Silveria ing drums
  • "Power Tools For Girls" karo Videodrone saka "Videodrone" 1999 - Head ing guitars
  • "1stp Klosr" karo Linkin Park saka "Reanimation" 2002 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Sleepy Hollow" karo Deadsy saka "Deadsy" 1996 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Jelly Tub" and "Dredful" olèh KCUF dari "Modern Primitive Punk" 2006 - Munky ing guitars
  • "The Key To Gramercy Park" karo Deadsy saka "Commencement" 2002 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Should I Stay Or Should I Go" olèh Mack 10 saka "Recipe" 1998 - tamu karo Head, Munky, Fieldy, and David Silveria
  • "Wake Up Now" karo Notorious B.I.G. saka "Duets: The Final Chapter" 2005 - KoRn
  • "Nobody Like You" karo Limp Bizkit saka "Significant Other" 1999 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Revival" karo Orgy saka "Candyass" 1998 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Counterfeit Phat Ass Remix" karo Limp Bizkit saka "Counterfeit Countdown" 1997 single - prodhuser karo Fieldy
  • "Cut Throat" karo Marz saka "Gorilla Pimpin" 2003 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Easy Come, Easy Go" karo Kelis saka "Wanderland" 2001 - Fieldy ing bass
  • "Fuck Dying" karo Ice Cube saka "War & Peace Vol. 1" 1998 - Munky & Head ing guitars
  • "End of Time" karo Q-Tip saka "Amplified" 1999 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Ty Jonathan Down" karo Videodrone saka "Videodrone" 1999 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Pig" karo Coal Chamber saka "Coal Chamber" 1997 - Jonathan Davis
  • "Look Away" karo Sepultura saka "Roots" 1996 - Jonathan Davis ing vocals
  • "Take It Back" karo "Strait Up" tribute compilation 2000 - Jonathan Davis ing vocals