Back

ⓘ Oriflame




                                     

ⓘ Oriflame

Oriflame inggih punika satunggaling prusahaan kosmetik alami saking Swèdhen. Madeg rikala taun 1967 ing Swèdhen. Mr. Jonas lan Rober af Jochnick inggih punika ingkang madegaken perusahaan punika.

                                     

1. Oriflame ing Indonesia

Oriflame mlebet ing Indonesia kawit taun 1987 lan wonten ngandhaping PT. Orindo Alam Ayu.

Konsultan Oriflame nyade produk-produk ipun kanthi tenaga langsung. piyambakipun angsal opah saking sadaya sadean kanthi pribadi lan angsal opah saking sadean satunggal tim.