Back

ⓘ Kriket



Kriket
                                     

ⓘ Kriket

Kriket ya iku siji ulah raga tim kang ditindakaké antarané rong kelompok kang saben-saben kelompok ana sewelas wong. Wujud modèrn kriket kawiwitan saka Inggris, lan ulah raga iki kawentar ing nagara-nagara persemakmuran. Ing sawetaraning nagara kang ana ing Asia Selatan, kaya ta India, Pakistan, lan Sri Lanka, kriket minangka ulah raga kang kawentar sanget. Kriket uga minangka ulah raga kang wigati ing Inggris lan Wales, Australia, Selandia Baru, Afrika Selatan, Zimbanwe lan wewengkon Karibia kang pendhudhuke migunakake tuturan mawa basa Inggris. Kriket minangka ulah raga kang dolanané nganggo penthung lan bal. Ancasing ulah raga iki kanggo gawé run kang akèh tinimbang tim liyané. Ulah raga kriket bisa kawontenaké dumugi 5 dina lan bisa 6 jam utawa luwih saben dinané.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →