Back

ⓘ Micah Richards




Micah Richards
                                     

ⓘ Micah Richards

Micah Lincoln Richards ya iku juru main bal-balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris kang main kanggo klub Manchester City ing posisi bèg.

                                     

1. Pranala njaba

  • Micah Richards official website
  • Micah Richards career stats at Soccerbase
  • Profil Micah Richards pada National-Football-Teams.com
  • Micah Richards profile at Manchester City F.C.

Cithakan:Skuat Olimpiade 2012 Karajan Manunggal

                                     
  • telu paling enom sing nyetak gol ing klub ing Liga Premier, sawise Micah Richards lan Sturridge. Man City mungkasi musim ngrampungake kabeh piala karo