Back

ⓘ Anders Lindegaard




Anders Lindegaard
                                     

ⓘ Anders Lindegaard

Anders Lindegaard ya iku salah sijining juru main bal-balan Denmark. Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Dhènemarken.

                                     

1. Karir

Klub

Anders Lindegaard naté main kanggo OB, Kolding minangka juru main silihan, lan Aalesund sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

Internasional

Anders Lindegaard wés main ping 4 kanggo Dhènemarken, nanging durung nyétak gol. Panjenengané uga naté main ping 2 kanggo tim nasional U-19.

                                     

2. Pranala njaba

  • Entri pada situs web Goal.com Indonesia
  • Situs web penggemar Anders Lindegaard
  • Entri pada situs web Soccernet.ESPN
  • Entri pada situs web resmi Manchester United

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Dhènemarken