Back

ⓘ Get Married 2




Get Married 2
                                     

ⓘ Get Married 2

Get Married 2 inggih punika filem Indonésia saking StarVision ingkang dipunrilis 18 September 2009 kanthi dipunsutradarani Hanung Bramantyo sarta dipunparagani Nirina Zubir, Nino Fernandez, Aming, Ringgo Agus Rahman, Deddy Mahendra Desta, Jaja Mihardja, Meriam Bellina, Ira Wibowo, Marissa Nasution, Hengky Solaiman, dan Ruhut Sitompul. Filem minangka kalajengan saking Get Married ugi boten kalah seru. Get Married 2 ngempalaken pamirsa ngantos 1.680.000 tiyang.

                                     

1. Ingkang maragani

Filem punika dipunparagani:

  • Dhawiya Zaida-Istri Beni.
  • Nirina Zubir-Maemunah Mae
  • Ringgo Agus Rahman-Beni
  • Ytonk Club 80s-Ruslan
  • Aming-Éman
  • Mpok Nori-Tukang Sayur
  • Deddy Mahendra Desta-Guntoro
  • Astri Nurdin-Karyawan
  • Ira Wibowo-Mama Rendy
  • Meriam Bellina-Bu Mardi
  • Verdi Solaiman-Manager
  • Kimberly Ryder-Sophie
  • Arie Dagienkz-Narator
  • Dimas Aditya-Karyawan
  • Indra Bekti-Dhokter Kandungan 2
  • Hengky Solaiman-Dhokter Kandungan 1
  • Marissa Nasution-Vivi
  • Hanung Bramantyo-Pemarkir mobil
  • Ruhut Sitompul-Pengacara
  • Nino Fernandez-Rendy
  • Jaja Mihardja-Pak Mardi
  • Fitri Tropica-Pembawa acara sepakbola
  • David Saragih-Teman Rendy
                                     

2. Sinopsis

Sasampunipun sekawan taun yuswa pernikahanipun, pasangan Mae Nirina Zubir saha Rendy Nino Fernandez déréng pinaringan laré. Bénten kaliyan réncang Mae, Éman Aming, Guntoro Desta saha Beni Ringgo Agus Rahman ingkang sampun garwa ugi sampun gadhah laré. Rikala Rendy boten saged dugi ing ambal warsa pernikahanipun, Mae gela saha nyuwun wangsul ing dalem rama saha ibunipun. Babe Mardi Jaja Mihardja saha Bu Mardi Meriam Bellina boten mbiyantu Mae supados awor malih kaliyan Rendy, nanging malah njurung Mae kanggé pisah kaliyan Rendy kanthi alesan Rendy boten saged maringi wayah. Mae kaliyan Rendy nyobi menapa kemawon supados gadhah laré. Mae ngraos sikap piyambakipun ingkang kasar, ndamel pasukanipun Rendy dados lemes, kanthi pacakan Mae kang bénten kaliyan limrahipun, Mae dugi ing kantor Rendy, nanging Mae ningali Rendy saweg kaliyan wanita ayu kang namanipun Vivi Marissa Nasution, Mae langsung nyuwun cerai saha nyobi ngintunaken ibunipun Rendy Ira Wibowo kanggé bekta Mae wangsul. Dudutan saking pepanggihan inggih punika pepisahan. Nanging, Mae kaliyan Rendy malah asring kapanggih kanthi kéndel.

                                     

3. Album

Ost. Get Married 2 inggih punika album musik karya Slank kang dipunrilis wonten ing taun 2009 kanggé ngiring filem Get Married 2.

                                     
  • Get Married 3 punika filem drama komedi Indonesia ingkang dipunrilis ing tanggal 25 Agustus 2011 ingkang dipunsutradarai déning Monty Tiwa sérta dipunbintangi
  • 2005 Get Married 2007 Quickie Express 2007 Doa Yang Mengancam 2008 Gara - gara Bola 2008 Sumpah, Ini Pocong 2009 Get Married 2 2009
  • Kembang 2009 Virgin 2 Bukan Film Porno 2009 The Maling Kuburans 2009 The Tarix Jabrix 2 2009 Keramat filem 2009 Get Married 2 2009 XXL - Double
  • 2007 Get Married 2007 Ayat - Ayat Cinta 2008 Doa Yang Mengancam 2008 Perempuan Berkalung Sorban 2009 JK 2009 - filem cekak Get Married 2 2009
  • 2 2007 Get Married 2007 Basahhh... 2008 Wakil Rakyat 2009 Get Married 2 2009 Bukan Malin Kundang 2009 The God Babe 2010 Cinta 2 Hati
  • KBS 1, 2010 The Man Who Can t Get Married KBS 2 2009 Boys Before Flowers KBS 2 2009 Empress Chun Chu KBS 2 2009 Sad Love Song MBC, 2005
  • 2010 Perempuan Berkalung Sorban 2009 Fugu, a Sushi Tale 2009 Get Married 2 2009 Queen Bee 2009 Fugu, a Sushi Tale 2009 Best Friend? 2008
  • Pendamping Hatimu. Ing taun 2013, dhèwèké tampil ing 2 filem layar lebar ya iku Crazy Love lan Get M4rried. Dhèwèké anaké Ade Hartmann wong indonesia
  • ning filem kang temané, GET SMART. Nalika wulan Oktober taun 2008, dhèwèké tampil ning filem PASSENGERS sarta RACHEL GETTING MARRIED Ning filem iki dhèwèké