Back

ⓘ Sandro Raniere




Sandro Raniere
                                     

ⓘ Sandro Raniere

Sandro Raniere Guimarães Cordeiro ya iku juru main bal-balan Brasil sing main minangka glandhang bertahan kanggo Tottenham Hotspur ingLiga Primer Inggris lan Brasil.

Sandro miwiti karir minangka juru main yunior klub Internacional. Ing taun 2007, panjenengané nandatangi kontrak minangka juru main profésional karo klub mau. Sandro kasil nggawa Internacional ngentukaké gelar Piala Libertadores 2010. Panjenengané salanjuté gabung karo Tottenham ing wulan September 2010.

                                     

1. Karir klub

Internacional

Sandro ya iku produk akademi bal-balan Internacional. Sawisé telung taun bareng tim yunior Internacional, Sandro nandatangani kontrak minangka juru main profésional karo klub mau nalika umur 18 taun ing taun 2007. Sandro digambaraké minangka salah sijining glandhang bertahan sing bisa maju kanggo mbiyantu penyerangan.

                                     

2. Prestasi

Klub

Internacional
  • Suruga Bank Championship: 2009
  • Campeonato Gaúcho: 2008, 2009
  • Copa Libertadores: 2010
  • Copa Sudamericana: 2008
                                     

3. Pranala njaba

  • Statisik Sandro pada situs web resmi FIFA.
  • Profil di ESPN Soccernet
  • ing basa Portugis Profil di Internacional.com.br
  • Sandro career stats at Soccerbase
  • Profil di situs web Premier League