Back

ⓘ Atalanta B.C.




Atalanta B.C.
                                     

ⓘ Atalanta B.C.

Atalanta Bergamasca Calcio, limrahipun dipuntèpang dados Atalanta, Atalanta Bergamo utawi Atalanta BC, inggih punika sawijining klub bal-balan Serie A Italia bèrbasis ing Bergamo, Lombardy.

Jejuluk piyambakipun inggih punika Nerrazzuri lan Orobici. Atalanta nganggo seragam biru-ireng vertikal, clana cendhak ireng lan kaus kaki ireng.

Stadion klub punika inggih punika Atleti Azzurri dItalia, sebuah stadion berkapasitas 26.648 panggènan linggih.

ing taun 2010-11, klub punika asalipun promosi saking Serie B ing Serie A.

                                     

1. Pemain

Skuat utama

Per 20 Juli 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Dipinjamkan

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Nomer punggung dipensiunkan

14 - Federico Pisani, Penyerang 1991-97 - penghargaan kehormatan.

                                     

2. Pranala njaba

  • ing basa Itali Situs resmi klub
  • ing basa Itali Situs fans resmi
  • Situs fans resmi berbasa Rusia
  • ing basa Itali Tutto Atalanta, portal berita resmi

Cithakan:Itali-sb-stub

                                     
  • kebangsaane Italia. Dhewke main ana ing tim A. C Milan, Calcio Padova, Atlético Madrid, S.S. Lazio, Atalanta B.C lan uga FC Barcelona. Ana ing timnas Italia
  • ing basa Italian Atalanta BC. 2010 - 08 - 09. Dibukak ing 2010 - 08 - 09.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link ing basa Itali Atalanta B.C Official Player
  • kaweruhan link Atalanta B.C S.p.A. bilancio financial report and accounts on 31 December 2011, PDF purchased from Italian C C I.A.A. in Italian
  • kebanyakan tampil kanthi juru main pengganti. Taun 2006 disilehake marang Atalanta lan ing tanggal 22 July 2009 pindhah Sampdoria Профиль на сайте Soccer
  • Kanti jasané, ing tetandhingan terakhir Atalanta ing mangsa mau inzagi ditunjuk minangka kapten. Piacenza Seri B 1994 95 Juventus Seri A: 1997 98 Piala
  • disilihaké ing Cagliari salanjuté pindah ing Genoa sing njilihaké ing Atalanta Cagliari lan Bologna. Tekan ing sawijining dina gabung kanthi permanèn
  • di Italia U. C AlbinoLeffe Ascoli Calcio 1898 Atalanta B.C U.S. Avellino A.S. Bari Bologna F. C 1909 Brescia Calcio Cagliari Calcio A. C Cesena Chievo
  • Juventus F. C Basa Latiné saka Nom - noman ya iku salah sawijining klub bal - balan utawa bal - balan sing tuwa dhéwé ing Italia. Klub iki markasé ana ing
  • Parma FC ing akir taun mau. Dugi taun 1980 - an Parma kedah main ing Seri B lan C dan lan uga tau dadi tim semi - profésional. Taun 1990 pertama kaline Parma
  • utama ireng - putih. Cesena madeg ing taun 1940, Cesena uga ngegayut Serie B ing taun 1968 lan promosi ka Serie A minangka kapisanankang kacathet ing taun
  • S.S. C Napoli yaiku tim bal - balan kang ana ing Serie A Italia sing digawé ing taun 1926, tim iku duwé situs web resmi yaiku www.sscnapoli.it, Napoli dipangajengi