Back

ⓘ Blackburn Rovers F.C.




Blackburn Rovers F.C.
                                     

ⓘ Blackburn Rovers F.C.

Blackburn Rovers Football Club inggih punika sebuah tim bal-balan Inggris ing wanci punika ing Football League Championship. Bermarkas ing Blackburn, Inggris. Dipundiriaken taun 1875.

                                     

1. Skuat

Tim utama

Per 31 Agustus 2011.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Dipunpinjamaken

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Tim cadangan

Per 24 Juli 2011.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

  • saged main kanggé tim utama.

Akademi

Per 24 Juli 2011.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                     

2. Tetandhingan

Piala Carling

Mangsa punika, Blackburn Rovers namung kasil 3 kali menang lan 2 kali kalah.

Nottingham Forest vs Blackburn Rovers

  • Nottingham Forest 0 - 1 Blackburn Rovers

Tempat tetandhingan ini digelar tidak diketahui.Pencetak gol:

  • Benni McCarthy
                                     
  • ingkang samenika main minangka glandhang ing Liga Utama Inggris klub Blackburn Rovers F.C Sasampunipun sawetawis wekdal main kanggé maneka warni tim bal - balan
  • Footballers Who s Who 2010 11. Mainstream Publishing. p. 173. ISBN 978 - 1 - 84596 - 601 - 0. Danny Graham Blackburn Rovers F.C Dibukak ing 4 August 2019.
  • ingkang samenika main minangka glandhang ing Liga Utama Inggris klub Blackburn Rovers F.C Dack lair ing kutha London Borough of Greenwich, lan sekolah ing
  • main bal - balan warga nagara Inggris sing sing main dadi kiper kanggo Blackburn Rovers Robinson sadurungé tau main kanggo Leeds United lan Tottenham Hotspur
  • Rovers co.uk. Blackburn Rovers Dibukak ing 29 August 2017. Andrew Fisher - Goalkeeper - First Team - Milton Keynes Dons Milton Keynes Dons F.C Dibukak
  • 1992 1993 - Manchester United 1993 1994 - Manchester United 1994 1995 - Blackburn Rovers 1995 1996 - Manchester United 1996 1997 - Manchester United 1997 1998 - Arsenal
  • Dibukak ing 1 December 2008. Saha joins Spurs with Blackburn defender Nelsen set to follow as Rovers terminate contract Daily Mail. 31 January 2012.
  • lan nyetak gol liga sing kapisan nalika kalah ing tandang 3 - 4 saka Blackburn Rovers tanggal 17 September 2011. Gervinho wés main ping 28 lan nyetak 7
  • saking Portugal.Lajeng debut ing Liga Inggris nalika Chelsea mengsah Blackburn Rovers Kontrak Cole ing klub Chelsea telas ing tanggal 30 Juni 2010 saéngga
  • Pratélan klub bal - balan di Inggris Arsenal Aston Villa Birmingham City Blackburn Rovers Bolton Wanderers Charlton Athletic Chelsea Crystal Palace Derby County
  • Wanderers F.C Football League Second Division: Juara 1977 78 Limerick F.C League of Ireland First Division: Juara 1991 92 Notts County F.C Football