Back

ⓘ Davide Astori




Davide Astori
                                     

ⓘ Davide Astori

Davide Astori ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèg.

Astori miwiti karir junioré ing klub Pontisola lan Milan salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet disilihaké ing Pizzighettone lan Cremonese sadurungé gabung karo Cagliari ing taun 2008.

Astori mainaké debuté ing tim nasional Italia nalika tetandhingan persahabatan nglawan timnas Ukraina tanggal 29 maret 2011, ing kunu panjenengané mlebu ngganteni Georgio Chiellini nanging éntuk kertu abang, sawisé nampa ping pindho kertu kuning.

                                     

1. Pranala njaba

  • International caps at FIGC.it ing basa Itali
  • Profile at EmozioneCalcio.it ing basa Itali
  • Profile at official club website ing basa Itali
  • Profile at Assocalciatori.it ing basa Itali