Back

ⓘ Borussia Dortmund




Borussia Dortmund
                                     

ⓘ Borussia Dortmund

BV Borussia Dortmund inggih punika klub sèpak bola ing Jerman bèrbasis ing kutha Dortmund, Westphalia. Borussia dortmund punika yaiku kawiwitan tim jerman.

                                     

1. Pratélan pemain

Skuat utama

Per 18 Juli 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain sarjuk karo peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwh saka siji kawarganegaraan.

Dipinjamkan

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                     
  • profèsional sing lair ndhik Dortmund Jerman tanggal 31 Mèi 1989. Reus nglakoni tetandhingan kapisané ndhik Borussia Dortmund tanggal 24 Agustus 2012 lan
  • Turki lan Real Madrid ing La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 Mèi 2011, Borussia Dortmund lan Real Madrid sarujuk kanggo tandha tangan kontrak enem taun nganggo
  • kanggo Borussia Dortmund ing Bundesliga. Philipp miwiti kariré ing klub kutha asalé, Hertha BSC. Ing taun 2008, dhèwèké nyawiji karo tim Borussia Berlin
  • manèh ana ing Borussia Dortmund 2009 - 2013 Borussia Dortmund 2013 - 2016 FC Bayern München 2010 - Saiki Jerman 2016 - Saiki Borussia Dortmund Juwara Piala Dunia
  • profésional saking Prancis ingkang main bal ing klub Bundhesliga Jerman Borussia Dortmund lan pikantuk tugas minangka pemain bék tengah. Zagadou miwiti karir
  • Bundesliga karo Borussia Dortmund 2011 lan 2012 Juwara DFB - Supercup karo FC Bayern München taun 2017 Juwara DFB - Supercup karo Borussia Dortmund 2014 Juwara
  • Amérikah Sarékat ingkang samenika main bal kanggé klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund lan Timnas Amérikah Sarékat. Piyambakipun dados pemain glandhang serang
  • dadi pemainé Borussia Dortmund sawisé nanndatangani kontrak sing dawané 4 taun. Rode dadi juru main kedua sing dikontrak Borussia Dortmund Rode nduwé
  • bal - balan profésional saking Portugal ingkang main bal ing klub Jerman Borussia Dortmund utaminipun dados bék ugi dados glandhang kiwa. Miyos ing Prancis
  • Ukraina ingkang main bal ing klub Jerman Borussia Dortmund utaminipun dados sayap ugi dados striker ing Borussia Dortmund ing Bundesliga lan tim nasional Ukraina