Back

ⓘ Rica-rica pitik




Rica-rica pitik
                                     

ⓘ Rica-rica pitik

Rica-rica pitik iku sawijining panganan kang digawé saka daging pitik. Panganan iki asalé saka Manado, Sulawesi Utara. Tembung rica asalé saka basa Manado kang tegesé "pedhes" utawa lombok. Resep kanggo nggawé rica-rica pitik akèh maceme, uga cara masake, kang padha ya iku rasané kang pedhes. Pitik rica-rica disugatake karo sega lan bawang goreng sarta timun.

                                     

1. Resep Masakan Rica-Rica

Bumbu

  • Bawang
  • Lombok Abang
  • Tomat
  • Brambang
  • Jahe
  • Gula Pasir
  • Uyah

Cara Masak

  • Tambahake banyu banjur dimasak nganti setengah mateng
  • Bumbu digongso nganti wangi banjur daging pitik dicemplungake lan dimasak nganti nyampur karo bumbune
  • Daging pitik banjur dipanggang nganti mateng
  • Pitik diresiki banjur diketok cilik-cilik
                                     
  • . Rica - rica dishes Rica - rica pitik Mackerel rica - rica Babi rika - rika Anita 23 June 2013 Ayam Rica Rica Daily cooking Quest. Ayam Rica - Rica ing
  • Ayam rica - rica Indonesia kanggo pitik rica - rica iku sawijining panganan Indonesia sing panas lan pedhes panganan pitik Iki digawe saka pitik sing
  • trevally in sup asem Kembang kembang pepaya dimasak minangka sayuran Rica - rica pitik Pingkan Elita Dundu Neli Triana 11 March 2013 Selekta Rasa dalam
  • nganti mateng lan garing. Angkat lan sajékna ing piring. Serundeng Pitik tikka Rica - rica Sop saudara Cara ngolah pitik tangkep Video masak pitik tangkep