Back

ⓘ Giorgino Abraham




Giorgino Abraham
                                     

ⓘ Giorgino Abraham

Giorgino Abraham ya iku salah sawijiné aktor saka Indonésia. Putra saka Geoffrey Abraham lan Febbe Anggraeni nduwé karemenan maèn bal-balan lan ndadèkaké dhèwèké dadi salah sawijiné paraga ing filem Tendangan dari Langit. Dhèwèké maèn filem sepisanan ing filem Tendangan dari Langit minangka Hendro.

                                     

1. Karier

Giorgino Abraham miwiti karier dadi paraga ing filem Tendangan dari Langit minangka Hendro. Giorgino uga dadi paraga ing sinétron Karunia kang tayang ing RCTI lan dadi Gio ing sinétron Kutunggu Kau di Pasar Minggu The Series kang uga tayang ing RCTI. Giorgino uda tau dadi modhèl vidéo klip laguné Piyu kang irah-irahané Sakit Hati lan ing laguné Maudy Ayunda kang irah-irahané Tiba-Tiba Cinta Datang.

                                     

2. Biodata

  • Bobot awak: 68 kg
  • Karemenan: Bal-balan
  • Pagawéan: Aktor, pelajar
  • Taun aktif: 2011 - saiki
  • Klub Bal paling disenengi: Manchester United
  • Jeneng cekak: Gino
  • Jeneng jangkep: Giorgino Abraham
  • Wong tuwa: Geoffrey Abraham ayah lan Febbe Anggraeni ibu
  • Adhi: Lorenzo Abraham
  • Papan lair: Spijkenesse,Walanda
  • Dhuwur awak: 178 cm
  • Panganan paling disenengi: Sega gorèng
  • Tanggal lair: 30 November 1994