Back

ⓘ Dhaptar lintang ing rasi lintang Corona Borealis




Dhaptar lintang ing rasi lintang Corona Borealis
                                     

ⓘ Dhaptar lintang ing rasi lintang Corona Borealis

  • "SIMBAD Astronomical Database". Centre de Données astronomiques de Strasbourg. Dibukak ing 2013-02-09.
  • Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-09.
  • Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-09.
  • ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak ing 2013-02-09.
                                     
  • Punika minangka lintang - lintang ingkang wonten ing rasi lintang Corona Australis Dhaptar lintang miturut rasi lintang ESA 1997 The Hipparcos and Tycho
  • Kabèh lintang - lintang iki wujud lintang ing area rasi lintang kang diwetokaké déning IAU, kang cacahé 88 rasi Sanadyan kacathet 88 rasi sabeneré ana
  • Aquila inggih punika salah satunggaling rasi lintang wonten ing belahan langit sisih lèr. Aquila saking basa Latin ingkang ngemu teges manuk garudha lan