Back

ⓘ Dhaptar lintang ing rasi lintang Ophiuchus




Dhaptar lintang ing rasi lintang Ophiuchus
                                     

ⓘ Dhaptar lintang ing rasi lintang Ophiuchus

  • ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak ing 2006-12-26.
  • Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-11.
  • Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-11.
                                     
  • Zodiak lan Ophiuchus Lintang kang kadhaptar miturut rasi lintang yaiku Lintang mawa magnitudo tingkat enem utawa luwih V 6.50 Lintang kanthi tandha
  • Déné rasi lintang sanèsipun ingkang mapan wonten ing sakitaripun rasi lintang Aquila inggih punika rasi lintang Sagitta, Hercules, Ophiuchus Sagittarius
  • lintang ing rasi lintang Triangulum Australe inggih punika satunggaling pratélan ingkang ngêwrat nama - nama lintang ingkang wontên ing rasi lintang Triangulum
  • éwah - éwahan saking lintang - lintang tuwa ing wosipun dados gugusan lintang biru enem lan lintang ingkang abrit mbentuk laladan ing sadangunipun lengen