Back

ⓘ Los Angeles Galaxy




Los Angeles Galaxy
                                     

ⓘ Los Angeles Galaxy

Los Angeles Galaxy utawi asring sinebut LA Galaxy inggih punika tim bal-balan profesional ingkang markasipun dumunung ing Carson, California. Klub punika main ing salebeting Major League Soccer. Tim punika ugi gadhah markas ing Stadion Home Depot Center.

                                     

1. Pemain Misuwur

  • Pelatih: Bruce Arena
  • Abel Xavier
  • David Beckham
  • Landon Donovan
  • Brian Perk, Donovan Ricketts, Josh Saunders, Gregg Berhalter, A.J. DeLaGarza, Todd Dunivant, Sean Franklin, Omar Gonzalez, Frankie Hejduk, Dasan Robinson, Ryan Thomas, David Beckham, Chris Birchall, Paolo Cardozo, Landon Donovan, Hector Jimenez, Bryan Jordan, Juninho, Dan Keat, Jovan Kirovski, Mike Magee, Dustin McCarty, Michael Stephens, Adam Cristman, Robbie Keane, Miguel Lopez, Jack McBean

Punika sapérangan nama juru main paling apik LA Galaxy ingkang naté main ing Stadion Utama Gelora Bung Karno dinten Rabu, 30 November 2011:

                                     

2. Landon Donovan

Pemain paling apik final Piala MLS 2001 punika minangka anak emas saking bal-balan AS lan juru main paling dangu ing skuat LA Galaxy sapunika. Landon Donovan ugi minangka pencetak gol ingkang kathah piyambak saking timnas AS.

Donovan kaping 10 mlebet skuat MLS All-Stars lan piyambakipun anggota tim paling apik MLS wonten ing 3 taun pungkasan. Kapten LA Galaxy punika mbok manawi juru main paling hebat ingkang naté dipunkasilaken Amérikah Sarékat agén judi bal.

                                     

3. Omar Gonzalez

Pemain lokal ingkang surem ing sangandhaping sorotan para designaeted player LA Galaxy. Omar Gonzalez inggih punika raksasa ingkang wonten ing sisih pertahanan tim. LA Galaxy namung kebobolan 28 gol saking 34 tetandhingan ing Western Conference.

Ratan 0.82 gol per laga punika minangka torehan paling apik kaping 3 sadangunipun sajarah MLS. Boten kaget manawi Gonzalez kapilih mlebet ing tim paling apik kompetisi sarta minangka Bèg Paling apik MLS 2011. Piyambakipun minangka juru main paling nem ingkang saged pikantukl titel mau.

                                     

4. Robbie Keane

Wiwit rauh ing LA Galaxy rikala Agustus, Robbie Keane nedahaken kelasipun minangka juru main ingkang mbebayani. Akselerasi lan kapinteranipun dados primadona ing liga.

Piyambakipun manfaataken pengalaman masifipuning liga-liga Éropah kanthi mbekta mentalitas pamenang dhateng LA Galaxy. Piyambakipun damel 2 gol lan 1 assist ing reguler season saderengipun nambah 1 gol lan assist ing babak play-off.

                                     

5. David Beckham

David Beckham boten perlu dipunkenalaken malih ing jagading bal-balan. Mantan Pangeran Manchester United punika mbekta glamor dhateng bal-balang Amérikah Sarékat nalika rawuh ing LA Galaxy 5 taun kapengker.

Kaping 2 runner-up Pemain paling apik FIFA mau minangka ikon global lan papan iklan lumampah kanggé MLS. Kontribusinipun ing lapangan ugi boten kalah wigati kanthi 2 gol lan 15 assist saking 26 laga mangsa punika.

Amargi kontribusinipun punika, Beckham kapilih minangka Comeback Player of the year 2011 sasampunipun piyambakipun absen meh sadangunipun mangsa 2011 amargi otot Achilles-nya suwek nalika dipunsilihaken dhateng AC Milan.

                                     
  • ana ing Major League Soccer, sawisé ngrampungi kariere ana ing klub Los Angeles Galaxy Dhèwèké dipilih dadi FIFA 100 kang diseleksi saka 125 juru main
  • Moenchenglabach 19 Marcus Hahnemann Reading Belakang: 2 Chris Albright Los Angeles Galaxy 3 Carlos Bocanegra Fulham 4 Pablo Mastroeni Colorado Rapids 6
  • Observatory ing Los Angeles Asiling karyanipun ingkang saé piyambak lan kathah dipunkenal inggih punika saking katalogipun kelompok galaksi Galaxy Cluster
  • Juli 2007 Beckham main wonten LA Galaxy ing Major League Soccer Amérikah Sarékat. Sadèrèngipun wonten ing LA Galaxy Beckham main wonten ing tim Manchester
  • CONCACAF 2012 - 13, kualifikasi klub kang liwat Piala MLS 2011 juara Los Angeles Galaxy Ing ngisor iki ya iku pratélan klub kang berkompetisi ing mangsa
  • to Launch 2006 dan Bridge to Terabithia 2007 Dia dilahirkan di Los Angeles tiyangipun bérkarièr ing donya filem wiwit taun 1998. botén namung karièr