Back

ⓘ Cagliari Calcio




Cagliari Calcio
                                     

ⓘ Cagliari Calcio

Cagliari Calcio ya iku sawijining klub bal-balan kang markasé ana ing Cagliari, Sardinia, Italia. Cagliari Calcio diadhekaké ana ing taun 1920 lan kala iku taksih main ana ing Seri A. Klub iki markasé ana ing Stadion Nereo Rocco lan uga main laga kandange ana ing stadion mau.

Kedhah tim saka Italiapérangan Kiduln, permainan Cagliari ing lapangan ditepungi minangka keras lan tanpa kompromi. Tipe permainan iki uga kadhukung juru main-juru main Cagliari kang ditepungi loyal marang klubé.

                                     

1. Prestasi

  • 1 Piala Italia Coppa Italia Serie C 1989
  • 1 Piala Italia Campionato Sardo di I Divisione 1937
  • 3 Liga Italia Serie C1 1931, 1952, 1989
  • 1 Liga Italia Serie A 1970.
  • 1 Liga Italia Serie B 2004
                                     

2. Pratélan pemain

Skuat utama

Per 1 February 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Disilêhaké

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                     
  • bal - balan sing ndarbèni warga nagara Argentina sing main kanggo klub Cagliari Calcio lan biyasa main ing posisi penyerang. Larrivey miwiti karir junioré
  • link Cagliari Profile Michael Agazzi ceduto in compartecipazione al Cagliari Calcio resterà in prestito alla Triestina US Triestina Calcio ing basa
  • disiléhaké marang Cagliari sakderengé gabung sepenuhe ing taun 2010. Profil Lorenzo Ariaudo Bola Net. Agazzi è tutto del Cagliari Cagliari Calcio ing basa
  • main tim nasional Italia sawisé Gianfranco Zola. Cossu torna al Cagliari Cagliari Calcio ing basa Italian 29 January 2008. Dibukak ing 8 March 2011
  • 2004 - 07 - 19. Dibukak ing 29 March 2011. Lupatelli è del Cagliari ing basa Italian Cagliari Calcio 2008 - 09 - 09. Dibukak ing 2009 - 02 - 05.CS1 dandani: Basa
  • juru main bal - balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari lan biyasa main ing posisi bèg. Rossettini miwiti karir junioré ing klub
  • ambisinya mau ing tanggal 7 Mèi 2012 setelah ngalahakèn tuan rumah Cagliari Calcio Terakhir diperbarui tanggal 31 Januari 2012. Cithakan: Fb overall competition
  • Calcio Catania ya iku sawijining tim bal - balan Italia kang markasé ana ing Catania, Italia. Tim iki diadhekaké ing taun 1946. Sapréne tim iki main ana
  • miwiti karier seniore ing klub mau. Sempet pindhah ing Treviso, Catania, Cagliari lan Atalanta sadhurunge kadhapuk ing Sassuolo taun 2010. MERCATO NERAZZURRO
  • juru main bal - balan kang kewarganagaraané Italia kang main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Sampdoria, lan biyasa main ing posisi glandhang
  • juru main bal - balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Reggina, lan biyasa main ing posisi bèg. Camilleri