Back

ⓘ Edgar Allan Poe




Edgar Allan Poe
                                     

ⓘ Edgar Allan Poe

Edgar Poe utawa Edgar Allan Poe ya iku panulis carita memedi. Edgar wis dadi panulis wiwit umur 18 taun. Panguripané Edgar kagolong dramatis, amarga uripé ngemu carita kasripahan, saka kasripahan ibuné nalika enom, kasripahan Pak Gedhéné kang gadhah èlmu bab nulis, nganti dhèwèké diarani ora waras déning kanca-kancané. Edgar iku lair ing kutha Boston. Urip kasripahan iku ora nglunturaké semangaté.

                                     

1. Pranala njaba

  • Edgar Allan Poe ing Baltimore
  • Museum Edgar Allan Poe
  • Edgar Allan Poes Collection ing Harry Ransom Center ing The University of Texas at Austin
  • Panghargyaan Kanggo Edgar Allan Poe BBC News with video 2009-10-11
  • Cerita Institut University of Virginia
  • Cithakan:OL author
  • Edgar Allan Poe Personal Shapell Manuscrip
  • Poe Museum ing Richmond, Virginia
  • Karyané Edgar Allan Poe ing Project Gutenberg
  • Karya déning utawi ngenani Edgar Allan Poe ing perpustakaan katalog WorldCat