Back

ⓘ TempoTV




                                     

ⓘ TempoTV

Tempo TV inggih ingkang nyamèkakaken kontèn kanthi basis jurnalisme. Tempo TV inggih dipunyasa déning golongan médhia ingkang sampun misuwur inggih punika Tempo lan kantor berita radhio, KBR68H. Tempo kanthi sujarahipun lan pengalamanipun ingakng sampun boten dipunragukaken malih, sampun yasa kapitadosan publik dhateng makarya jurnalisme ingkang gadhah kualitas ingkang saé. Tempo sampun kathah ngliwati kathah pengalaman lan resiko amargi saged tetep njagi medianipun supados saged tetep swatantra. Déné Kantor Berita Radio, KBR68H, sanajan ta taksih kalebet mèdia ingakng énggal sampun saged yasa jaringan pawartos kanthi langkung saking 900 radhio ing Indonésia, Australia, lan sapérangan nagara ing Asia. Lembaga punika madeg wonten ing sak ngandhapipun naungan PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara. Kanthi para tokoh jurnalis ingkang senior saking lembaga punika ingkang mapan wonten ing pérangan komisaris inggih punika Goenawan Mohamad, Bambang Harymurti; lan ing pérangan direksi wonten: Santoso, Toriq Hadad lan Teddy Wibisana. Ing saben dintenipun, operasional tèlèvisi punika dipuntindakaken déning para video jurnalis ingkang profésional. Piyambakipun sadhar lan sanget gadhah greget kanggé nindakaken profesi jurnalisme ingkang siyap ngedalaken karya ingakng béda kanggé para pamiyarsa ing télévisi. Ngantos ing wekdal sapunika, Tempo TV sampun saged mrodhuksi atusan episode program ingakng dipunsiaraken déning TV lokal. Kajawi saking damel program télévisi, Tempo TV ugi nglayani kanggé damel dokumentasi kegiyatan saé nikku saking perusahaan, lembaga pendhidhikan utawi NGO. Media Development Loan & Fund, satunggaling NGO internasional gadhah pitados dhateng Kompas TV kanggé damel profil Radio Pikonane ing Yakuhimo Papua. Australia National University ugi sampun ngginakaken jasanipun Kompas TV kanggé damel profil kegiyatanipun wonten ing Salatiga.

                                     

1. Program

Déné program - program ingkang wonten ing Tempo TV ing antawisipun inggih punika kados makaten:

  • Liputan Istimewa
  • SAGA
  • Bumi Kita
  • Agama dan Masarakat
  • Asia Calling
  • Teen Voice
  • Uang Kita
  • Mutiara Indonésia
  • Green Talk
  • Advertorial TempoTV
  • Cover Tempo
                                     

2. Jaringan

  • Alam TV Denpasar
  • Srijunjungan TV Bengkalis
  • Lombok TV Mataram
  • TV9 Surabaya
  • Sriwijaya Vision Palembang
  • TV Beruang Balikpapan TV kabel
  • Batu TV Malang anggota Cahaya TV
  • Madura Channel Madura
  • Tarakan TV Tarakan
  • GOTV Gorontalo
  • Ratih TV Kebumèn
  • TVKU Semarang anggota B-Channel
  • Jatiluhur TV Purwakarta
  • Duta TV Banjarmasin
  • TAZ TV Tasikmalaya anggota SINDOtv
  • Cirebon TV Cirebon
  • BTV Bojonegoro
  • KSTV Kadhiri
  • Jogja TV Yogyakarta anggota Indonésia Network
  • Siak TV Siak
  • Bengkulu TV Bengkulu anggota Kompas TV
  • TV Cianjur
  • Palu TV Palu anggota Top TV Jayapura
  • Matrix TV seluruh pengguna parabola
  • Siger TV Lampung
  • Mimoza Channel Gorontalo TV kabel
  • MGS TV Bogor
  • ADiTV Yogyakarta
  • Borneo TV Palangkaraya
  • STV Batam
  • Top TV Papua
  • PKTV Bontang
  • Tepian Channel Samarinda TV kabel
  • Royal TV Ternate
  • Bima TV Sumbawa
  • BiTV Bukittinggi
  • ITV Tarakan TV kabel
  • Jek TV Jambi
  • Molluca TV Ambon
  • Banten TV Banten
  • AFB TV Kupang anggota Kompas TV
  • Favorit TV Padang
  • SBCTV Indramayu
  • Gajayana TV Malang
  • TV5d Tomohon
  • Kendari TV Kendari
  • KCTV Karawang

Saluran Kerjasama di Indonésia

  • ANTARA TV 2012-sekarang
                                     
  • Cover Tunes Fans Page Healthy Care Mutiara Indonesia kerjasama dengan TempoTV Coffee Night Medical Lejel Home Shopping Gogomall Home Shopping Situs
  • MUI TV MQTV Tauhid TV BeritaSatu O Channel Alif TV JTV TVMu Spacetoon TempoTV MTA TV Bloomberg TV Indonesia The Indonesia Channel Hope TV Fajar TV Rodja
  • Indonésia 915 ANTV Indonésia 916 TV One Indonésia 917 MetroTV Indonésia 918 TempoTV Indonésia 919 Kompas TV Indonésia 920 Rajawali Televisi Indonésia 921 BeritaSatu